Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende stage voor ontwikkeling interne Facebook voor bedrijven / Mobile & Social media applicatie ontwikkelaar

Functie Webdevelopment / Appdevelopment / Social Media
Education level HBO, WO
Location Utrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking €300 - €400
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Over ons

dit bedrijf is een succesvolle start-up die gespecialiseerd is in het aanbieden van een vernieuwende manier van kennisdeling en samenwerking binnen bedrijven. Het is een soort interne Facebook / LinkedIn voor binnen een bedrijf. We hebben een webapplicatie ontwikkeld gebaseerd op de best practises uit de Web 2.0 wereld en dan aangepast aan de behoeftes van organisaties om intern met elkaar kennis te delen en samen te werken.

Voor de moderne kenniswerker beiden wij dit bedrijf ook aan op mobiele platformen zoals de BlackBerry, Android en de iPhone. De uitdaging hierbij is om aansprekende toepassingen te maken gegeven de technische randvoorwaarden van het mobiele platform. Daarnaast koppelen we social media services op zo'n wijze dat het een meerwaarde heeft voor intern gebruik binnen bedrijven.

De opdracht

dit bedrijf is heeft drie stageplekken plekken beschikbaar gedurende het hele jaar. Dit kan een werkstage of afstudeerstage zijn. De opdrachten kunnen vallen binnen deze domeinen. Met de stagiair wordt gekeken waar zijn interesse gebied ligt en welke opdracht het best hierop kan aansluiten.

Mobile apps:

  • Het (verder) ontwikkelen van diverse mobiele toepassingen van dit bedrijf op de iPhone, Blackberry & Android.

  • Koppelen van social media services zoals Evernote en Google.

  • Integratie met email bewerkstelligen.

  • De opdracht wordt altijd door het management en het ontwikkelteam van dit bedrijf ondersteund.

Hierbij moet niet alleen gekeken worden naar de technische aspecten, maar verwachten wij ook advies van je op gebied van interactie en gebruikersgemak.

Jij

Je functioneert in een omgeving van bedrijven en initiatieven waarin verschillende vaardigheden wordt aangesproken. Niet alleen je technische kennis ligt op een hoog niveau maar ook je communicatieve vaardigheden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het toepassen van Web 2.0 concepten binnen organisaties en bedrijven. Web 2.0 biedt biedt kansen tot nieuwe manieren van samenwerking en kennisdeling binnen bedrij...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »