Marketing/Communicatie vacature in Veenendaal

Stagegegevens

Functie Creatieve Duizendpoot
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Veenendaal
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Wij hebben per direct een stage plek ter beschikking voor een gedreven, enthousiaste en initiatiefrijke duizendpoot Marketing / Communicatie voor ons bedrijf in Veenendaal. De functie bestaat uit alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van Marketing & Communicatie;

Kerntaken van de opdracht zijn: Het uitvoeren van allerlei marketingtaken op het gebied van B2B, waarbij zowel klant- als keten specifieke marketingactiviteiten worden ontwikkeld en uitgevoerd. Het schrijven van publicaties en product & diensten gerelateerde teksten, voor onder andere onze verschillende websites (Met SEO in gedachte), persberichten etc. Het samenstellen van externe communicaties als cut & past blokken voor gebruik in externe communicaties zoals offertes etc. Het onderhouden van contacten met de marketing- en reclame / pers bureaus. Het meedenken en helpen bijhouden van Sociale Media activiteiten op onze FaceBook, Twitter en LinkedIn pagina’s.

Het betreft een functie per direct en voor de periode onbepaald (Mogelijkheid toekomstig tot vast contract).

De competenties die wij vragen zijn: aanpassingsvermogen, creativiteit, initiatief, klantgerichtheid, uitstekende mondelinge presentatie en uitdrukkingsvaardigheid, omgevingsbewustzijn, resultaatgerichtheid, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, stressbestendigheid, zelfvertrouwen, zelfstandig en in teamverband kunnen werken.

De eisen die wij aan de stage plek stellen: HBO/universitair werk- en denkniveau, Vakgerichte opleiding in Marketing (Min HBO), Communicatief goed onderlegt, zowel mondeling als schriftelijk. Capabel in het redigeren van (Technische) teksten naar levende taal. Flexibel, commercieel gedreven en klantgericht. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede beheersing van de Engelse en basis kennis van de Duitse & Franse taal is een Pre. Kennis en ervaring met Social Media. Uitdrukkingen zoals SEO, Conversie en Adwords zijn je niet vreemd en kan je uiting aan geven.

Ben jij die Marketing duizendpoot die wij zoeken en voldoe jij aan bovenstaande eisen en wil jij veel ervaring opdoen in een jong snel groeiend bedrijf dat breed gebruik maakt van de nieuwe marketing mogelijkheden? Reageer dan snel aan ons. Binnen de organisatie is ruimte voor zelf ontplooiing en daarom is deze vacature in het bijzonder geschikt voor een leergierige en zelfstandige marketing / communicatie stagiair(e) die het leuk vind om in teamverband te werken Wij bieden: Stagevergoeding in overleg en afhankelijk van jouw motivatie - Een bedrijf waar je niet wordt behandeld als stagiaire maar als medewerker - Stage plaats met veel ruimte voor eigen inbreng.

Werkzaamheden

  • Marketing
  • Sales
  • Communicatie
  • Online marketing

Gewenste profiel

  • Creatief

Wat bieden wij

  • Een enorm uitdagende stageplaats

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

.

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.