Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Informatica afstudeeropdracht in Groningen

Functie Slimme programmeur
Education level HBO, WO
Location Groningen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Afhankelijk van de opdracht, skills en ervaring.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ontdek je graag met de nieuwste technologieën en schrik je niet terug van complexe uitdagingen? Ben jij serieus maar hou je niet van vergaderen? Kom dan afstuderen bij dit bedrijf in Groningen (MediaCentrale).

dit bedrijf is een tech startup (winstgevend) gespecialiseerd in het downloaden, structureren en doorzoekbaar maken van miljoenen websites in 25 landen. dit bedrijf biedt grote bedrijven een gestructureerde zoekmachine voor online marktanalyses, business intelligence en lead generation. Hiervoor gebruiken we de nieuwste zoektechnologieën, ontwikkelen we onze eigen spiders en onderhouden onze eigen infrastructuur.

Je werkt samen met slimme programmeurs - zoals jij - mee aan de ontwikkeling van dit bedrijf. Het is een plek waar je je helemaal uit kunt leven, waarbij eigen initiatief aangemoedigd wordt en voldoende ruimte voor de ontwikkeling van eigen ideeën is. Bijzonder aan deze vacature is dat je zal werken aan toepassingen die van A tot Z door dit bedrijf zelf worden ontwikkeld.

Werkzaamheden

  • Afhankelijk van je skills en ervaring stellen we samen een passende afstudeeropdracht op. Dit kan variëren van beeldherkenning tot en met het implementeren van machine learning.

Wat bieden wij

  • Een goede stagevergoeding
  • Comfortabele, ruime werkplek in een lichte omgeving
  • Computer en besturingssysteem naar keuze
  • Tien nieuwe collega’s
  • Gezamenlijke lunch en goed gevulde koelkast
  • Ongedwongen informele werkomgeving
  • Voldoende mogelijkheden om nieuwe technieken te ontdekken
  • Onderdeel uit te maken van een snelgroeiend Nederlands technologiebedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een tech startup (winstgevend) gespecialiseerd in het downloaden, structureren en doorzoekbaar maken van miljoenen websites in 25 landen. Dit bedrijf biedt grote bedrijven een gestru...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »