Marketing Stage in Vleuten

Stagegegevens

Functie Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Vleuten
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf is opgericht in 2011 en is de intermediair voor Informatie Management en Business Solutions met de focus op ketenintegratie en digitalisering. Het bedrijf is gevestigd in een gloednieuw pand. De sfeer is informeel.

Het programma waar wij mee werken is een universeel berichtenplatform, dat zorgt voor digitale, gecertificeerde uitwisseling van berichten tussen verschillende bedrijven en voor de aanlevering van informatie via Digipoort aan de Overheid.

Opdracht De (afstudeer)stagiair is verantwoordelijk voor verschillende marketing werkzaamheden en er is genoeg ruimte om een onderzoek op te zetten. De markt waar dit bedrijf in actief is, is groeiende en stevig in ontwikkeling. Nieuwe kansen dienen zich wekelijks zo niet dagelijks aan. Hier moet op worden ingespeeld en daar kan onderzoek naar worden gedaan. Er is ruime om mee te gaan met gesprekken, er kunnen beurzen en seminars worden gevolgd etc.

Wat betreft werkzaamheden moet er gedacht worden aan het schrijven en versturen van nieuwsbrieven, het verbeteren van de content voor de website en het geven van advies met betrekking tot de promotie en sales. Uiteraard staan wij open voor jouw eigen creatieve marketing ideeën. Daarnaast zijn er akties in ontwikkeling om direct contact met klanten te gaan leggen dmv belakties, het is onze bedoeling de stagair daar aktief op in te zetten.

Deze opdrachtgever heeft de werving en selectie voor deze stagevacature uitbesteed aan Stageplaza Op vraag van het bedrijf gaat de eerste communicatie via Stageplaza. Graag solliciteren via ons systeem, dan nemen wij spoedig contact met je op voor de verdere prodedure.

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Stageplaza via 0345 756 100 en vraag naar één van onze recruiters.

Werkzaamheden

  • Zie beschrijving.

Gewenste profiel

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je kunt anderen enthousiast maken
  • Je durft kritisch te zijn als dit nodig is
  • Je draagt graag nieuwe marketing ideeën aan

Wat bieden wij

  • Een leuke leerzame stage

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.