Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Stage PHP Developer

Functie Stage PHP Developer
Education level HBO, WO
Location Eindhoven
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3 of 4

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende PHP-stage? Bij ons kun je meewerken binnen een succesvolle internetstartup met meer dan 300.000 gebruikers!

Onze organisatie is een dienst waarmee leken de complexe taak van het maken van een website geheel zelfstandig moeten kunnen uitvoeren, met als resultaat een professionele website. Wij gebruiken de nieuwste technologiƫen in onze back-end:

  • Gebaseerd op Zend Framework 2 & Doctrine 2
  • Gebruikte technieken o.a. Composer, PSR-4, Bower en Grunt
  • Unit Tests en Test-driven development
  • Domain-driven Design

Als stagiair PHP programmeur bij dit bedrijf zul je veel leren over het werken in een uitgebreide webapplicatie die enorm veel traffic heeft. Je zult meedraaien in ons SCRUM-team waarbij je alle ontwikelingen aan het systeem mee zal draaien. Je krijgt ook de andere ontwikkelingen binnen onze startup mee.

Wij zullen gezamenlijk op zoek gaan naar een interessante stageopdracht die aansluit bij jouw vaardigheden in interessegebied. Zowel een meewerkstage als afstudeerstage behoort tot de mogelijkheden.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »