Stage / meewerk opdracht : Marketing/Communicatie

Stagegegevens

Functie Stage / meewerk opdracht : Marketing/Communicatie
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Den Bommel
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking
Huidig opleidingsjaar 2 of 3

Taakomschrijving

Stage / meewerk opdracht : Marketing/Communicatie

Onze organisatie: VITABOOST DRAAGT BIJ AAN OPTIMALE GEZONDHEID EN VITALITEIT De wetenschap dat goede voeding essentieel is om mensen gezond te houden was de grondgedachte van het bedrijf VitaBoost. Steeds vaker blijkt dat goede voeding alleen niet meer genoeg is. Het westerse stressvolle leven eist zowel mentaal als fysiek zijn tol en aanvullingen zijn vaak nodig. Daarom is VitaBoost zich sterk gaan maken voor en gestart met onderzoek naar voedingssupplementen die de gezondheid en vitaliteit optimaliseren. De enige voorwaarde van het bedrijf? ‘Elk VitaBoost product moet puur natuur en direct uit de natuur verworven zijn!

Wie zoeken wij: - Een MBO/HBO student met de achtergrond van Communicatie/ Marketing. - Een passie voor gezondheid en voeding. - Voor deze stageplaats is een MBO/HBO werk en denk niveau vereist, waarbij affiniteit met supplementen en gezondheid een voorwaarde is. Je kunt je werk goed organiseren en door een proactieve houding en creativiteit voorzie je mogelijke kansen .

Overige relevante informatie: - Startdatum: per direct - Periode, duur en aantal uren per week in overleg. (8-40) - Stage-/ onkostenvergoeding marktconform (indicatie: 300,- per maand, overleg mogelijk) - Locatie: Zuid Holland, Bosland 40, 3258AC Den Bommel. - Interesse : Neem svp contact op met M.Alves (tel: 06 38513009), of mail naar m.alves@talentmove.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.