Bedrijfskundige stagiair gezocht!

Stagegegevens

Functie Bedrijfskundige / Bedrijfseconoom
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Zoetermeer
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf begeleidt organisaties bij het veranderen naar een nieuwe huisvestingssituatie. Onze markt positie, ruim 25 jaar ervaring en specifiek ontwikkelde producten en diensten stellen u in staat flexibeler gebruik te maken van uw huisvesting en daarmee kostenreducties van 10% tot 30% op de exploitatie te realiseren. Als onafhankelijk advies- en management bureau zijn wij gespecialiseerd op het gebied van Het Nieuwe Werken® en vertegenwoordigen uitsluitend huurders/gebruikers.

Dit bedrijf bestaat uit 4 BU’s (Business Units) die elk procesmatig zelfstandig kunnen opereren. Dit bedrijf wil echter ook integraal offertes aanbieden voor de gezamenlijke BU’s. Daarnaast werken wij met New Business manager(s) aan de voorkant van het acquisitieproces, die hun activiteiten op een bepaald moment overdragen aan de BU’s. In die BU’s moet het proces en mogelijkheden van cross- en upselling beschreven worden. Ook het gebruik van standaarddocumenten (templates) moet in dergelijke processen ingepland worden. Om bovenstaande commerciële processen eenduidig te beschrijven, hebben wij hulp nodig van een slim en accuraat persoon die ons komt helpen de procesflows te modelleren en te beschrijven.

Deze opdrachtgever heeft de werving en selectie voor deze stagevacature uitbesteed aan Stageplaza Op vraag van het bedrijf gaat de eerste communicatie via Stageplaza. Graag solliciteren via ons systeem, dan nemen wij spoedig contact met je op voor de verdere prodedure.

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Stageplaza via 0345 756 100 en vraag naar één van onze recruiters.

Werkzaamheden

  • Middels interviews informatie verzamelen om heldere processen te noteren en vorm te geven
  • Deze input zal digitaal gevisualiseerd moeten worden
  • Als output moeten er gedigitaliseerde workflows met beschrijvingen opgeslagen worden

Gewenste profiel

  • Bedrijfskundig, vasthoudend, zelfstarter, doorvrager, digitaal vaardig, vormgever, logisch denker, stevige persoonlijkheid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het Nieuwe Werken® in de Vastgoedmarkt

De dit bedrijf begeleidt organisaties bij het veranderen naar een nieuwe huisvestingssituatie. Onze markt positie, ruim 25 jaar ervaring en specifiek ontwi...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.