Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Enthousiaste en leergierige stagiaire voor ons officemanagement gezocht!

Functie Stagiair Officemanagement
Education level MBO, HBO
Location Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De dit bedrijf helpt ondernemers met hun business. Via onder andere onze websites mkbservicedesk.nl, dezaak.nl en zzpservicedesk.nl, waarmee wij maandelijks meer dan 350.000 mensen bereiken. Ons officemanagement bestaat op dit moment uit 1 fulltime medewerkster. Door ons groeiende bedrijf hebben wij plaats voor een enthousiaste stagiaire. Ben je op zoek naar een brede een leerzame stage, waar je veel kansen krijgt en je initiatief wordt gewaardeerd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Over de stage Als stagiaire voor ons officemanagement ben je verantwoordelijk voor de logistieke en facilitaire werkzaamheden op kantoor. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en een belangrijke schakel tussen verschillende afdelingen. Wij zoeken bij voorkeur per direct een (MBO+/HBO) stagiaire met een secretariële (Schoevers) of aanverwante opleiding, bij voorkeur voor 3-6 maanden, die houdt van aanpakken en veel wil leren.

Interesse? Stuur je korte motivatie en CV naar werken@mkbservicedesk.nl, ter attentie van Caroline Koppes, ovv stage. Voor meer informatie kun je contact opnemen via telefoonnummer 030-2307900.

Werkzaamheden

  • Opnemen van de telefooncentrale;
  • Afhandeling van post en binnenkomende e-mails;
  • Agendabeheer van directie en managers;
  • Ontvangen van klanten;
  • Verzorgen van een juiste correspondentie richting klanten/adverteerders;
  • Ondersteunen van diverse managers bij hun werkzaamheden;
  • Helpen bij de organisatie van events;
  • Bestellen van kantoorartikelen en gezamenlijke lunch binnen het bedrijf.

Wat bieden wij

  • Een uitdagende stageplek bij het grootste ondernemersplatform van Nederland. Je werkt in een dynamische omgeving in Utrecht, met 35 jonge en gedreven professionals. Je ontvangt een stagevergoeding.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Binnen drie jaar van 8 naar 35 medewerkers! Stage lopen bij de dit bedrijf is instappen bij een snel groeiende organisatie met getalenteerde, ambitieuze en energieke mensen. Met elkaar verbonden do...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »