Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Afstudeer stage HRM

Functie Afstudeer stage HRM
Education level HBO, WO
Location Nijkerk
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 325
Salaris opmerking Bruto
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Bieze Food Group is een groep succesvolle, onderling samenwerkende ondernemingen binnen de groeimarkten van verse levensmiddelen. Producten die door Bieze Food Group vermarkt worden zijn salades en sauzen, rauwkost en fruitsalades, kruidenmelanges, zuivelproducten en desserts, vlees in saus-producten, kant en klaar maaltijdcomponenten en allergeenvrije kruiden-melanges. Het hoofdkantoor van Bieze Food Group bevindt zich in Nijkerk. De holding – Bieze Food Group BV – legt zich toe op het faciliteren van diensten aan de verschillende werkmaatschappijen, waarbij de focus ligt op financiën, administratie, automatisering, personeel en organisatie, juridische zaken, informatievoorziening en faciliteitenvoorziening.

Bij de afdeling P&O is er behoefte aan een afstudeer stagiair HRM.

die voor ons een ‘framework’ ontwerpt waarmee cijfermatig onderbouwd kan worden wat de toegevoegde waarde van HRM-activiteiten zijn in het algemeen en de investeringen hieromtrent in het bijzonder. Welk gedrag leidt bijvoorbeeld tot welke resultaten, en hoe kan dit gedrag dan beïnvloed worden, et cetera.

Kort gezegd vormen bij Bieze Food Group de medewerkers het belangrijkste kapitaal en wordt invulling aan HRM gegeven op basis van de volgende beschrijving: ‘HRM heeft betrekking op het zorgvuldig beheer, de efficiënte inzet en de (verdere) ontwikkeling van medewerkers, met als doel het leveren van optimale prestaties opdat een bijdrage geleverd wordt aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen’. Daarbij heeft de afdeling P&O als uitgangspunt dat zij evidence based HRM levert. Dat wil zeggen dat resultaten uit wetenschappelijk onderzoek als basis en uitgangspunt dienen voor allerlei HRM- en managementpraktijken. Aan de andere kant blijft zij voor wat betreft de onderbouwing van haar beleid en de te realiseren doelstellingen veelal steken in meer kwalitatieve en/of ‘softe’ argumenten. Om deze reden is er de behoefte om voor Bieze Food Group een ‘framework’ te ontwerpen waarmee de toegevoegde waarde (het rendement) van HRM, op een meer cijfermatige manier inzichtelijk en transparant gemaakt kan worden.

Een absolute voorwaarde om deze opdracht succesvol te kunnen afronden is dat je in staat bent om zelfstandig te werken.

Belangstelling? Mail dan je motivatie en CV naar: l.otterloo@biezefoodgroup.nl.

Gewenste profiel

  • Je zit in de afrondende fase van je HBO of WO opleiding.
  • Je hebt affiniteit met het geschetste vraagstuk (een absolute must).
  • Je bent analytisch, resultaatgericht en ondernemend.
  • Je kan zorgvuldig, nauwkeurig en gestructureerd werken.
  • Je kan werken met Exact (e-Synergy) en de BI-tool ‘Qlikview’ (is een pré).

Wat bieden wij

  • Wij bieden goede begeleiding en een prettige werksfeer binnen een enthousiast en hecht team waarin collegialiteit op prijs wordt gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Bieze Food Group is een groep succesvolle, onderling samenwerkende ondernemingen binnen de groeimarkten van verse levensmiddelen. Zij stelt zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverh...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »