Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

M2Media zoekt Stagiair Marketing Research

Functie Stagiair Marketing Research!
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Hilversum
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur

Taakomschrijving

Kom bij ons ervaring opdoen! Je krijgt de kans om je eerste stappen te zetten in de wereld van media en reclame en te leren van professionals op het gebied van AV, marketing & digital.

Over 5 maanden heb je geleerd welke ontwikkelingen een kans of bedreiging zijn in de markt van onze adverteerders. En wat voor hen een slimme strategische zet kan zijn om zich te kunnen onderscheiden. Ook leer je beter begrijpen hoe het Nederlandse medialandschap in elkaar zit.

Wat doe je?

Tijdens je stagedagen ondersteun je bijvoorbeeld onze Strategen en Communications Directors met het maken van scherpe concurrentieanalyses voor onze klanten. Je gebruikt al je onderzoek skills om interessante doelgroep-informatie boven water te krijgen. Daarnaast duik je onze mediatools in, ga je de straat op of doe je deskresearch op zoek naar dát inzicht dat ons verder helpt.

Gewenste profiel

  • Je stelt kritische vragen & je bent analytisch sterk
  • Onderzoek doen is jou ding!
  • Je hebt oog voor nieuwe adverteerders of trends
  • Je hebt vernieuwende ideeën en je durft je mening te geven
  • Je bent op zoek naar een afstudeerplek en je universitaire- of HBO studie (bijv. communicatiewetenschap of psychologie) aan het afronden bent

We zijn niet alleen het beste bureau van Nederland, maar ook nog eens een ontzettend gezellige club mensen! We lunchen en borrelen samen, gaan er vaak met z’n allen op uit, delen kennis tijdens interne sessies en hebben altijd wel iets te vieren. We voorzien je van goede koffie of een latte macchiato. Klaar met werken? Dan kun je zelfs gratis sporten in onze fitnessruimte. Oh, en niet geheel onbelangrijk: je krijgt een ruime stagevergoeding.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan nu via de onderstaande link. Sollicitatielink: https://m2media.homerun.co/stagiair-marketing-research/nl/apply

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren