Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Machine Learning/ Robotica (WO afstudeerstage Zwolle)

Functie Application Developer / specialist Machine Learning
Education level HBO, WO
Location Zwolle
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een toffe stage op het gebied van Machine Learning en Robotica? Dan kunnen wij je een inspirerende (afstudeer) stage bieden op een leerzame plek. Wij zijn op zoek naar aanstormende talenten die voor hun derdejaars of afstudeerstage een slimme applicatie willen ontwikkelen voor onze robots. Jouw afstudeerstage bij dit bedrijf betekent heel veel leren, en werken met hele grote high-tech robots, in onze gloednieuwe R&D hal!

Wat doen wij?

dit bedrijf bestaat uit een team van creatieve techneuten. Wij creëren intelligente robotsystemen met een bijna menselijke hand-oog coördinatie. De kerntechnologieën zijn in ons eigen R&D lab ontwikkeld. Onze kern technologieën bestaan uit een 3D-visieplatform, een software-framework voor vision-guided robotica en slimme mechatronische systemen. Ons team bestaat uit specialisten uit verschillende vakgebieden: IT, Wiskunde, Elektrotechniek, Mechatronica en Werktuigbouw . Je werkt gegarandeerd samen met mensen waarvan je veel kunt leren. Je past direct jouw kennis en creativiteit toe op een volledig nieuw speelveld: “vision guided robotics”.

Wat bieden wij?

Wij bieden een plek om jouw (afstudeer)stage te vervullen die voldoet aan de eisen van jouw opleiding. Je krijgt de nodige begeleiding, maar wordt ook in het diepe gegooid met een uitdagende opdracht. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig kan werken, maar niet dat je alles al weet. Je gaat tijdens jouw opdracht werken in de praktijk met onze nieuwste robots. Zo krijg je een unieke kans om de door jouw geleerde theorie toe te passen. Daarnaast krijg je een stagevergoeding en heb je kans om na je afstuderen bij ons aan de slag te gaan.

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken iemand met een relevante opleiding die met veel enthousiasme wil meewerken aan robotapplicaties en bijbehorende R&D. Jij wordt enthousiast om C++ en Lua te gebruiken om robotsystemen intelligent te maken. Wij vragen een bijpassende WO-opleiding en/of relevante technische hobbies (op hoog niveau) . Bij ons werken gedreven specialisten en jij bezit eenzelfde passie voor je vakgebied. Jij bent

 • Enthousiast over Vision gestuurde robotica
 • Technisch nieuwschierig
 • Zelfsturend en niet bang om constructief mee te denken
 • In staat je een nieuwe programmeertaal eigen te maken
 • Je hebt een aantoonbare wiskundeknobbel

Relevante opleidingen zijn alle WO ICT-gerelateerde opleidingen, maar ook bijvoorbeeld: Applied Mathematics, Applied Physics, Mechanical engineering en Computing Science

DAT KLINKT WEL ALS IETS VOOR MIJ! EN NU?

Werkzaamheden

 • Algoritmes Oplossen
 • Hardware en Software verbinden
 • Machine Learning Vraagstukken oplossen
 • Programmeren in C++

Wat bieden wij

 • Veel Ontwikkelmogelijkheden
 • Eventueel een vaste aanstelling na stage
 • Goede begeleiding
 • fantastische robots om mee te experimenteren
 • Stage Bonus

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

What we do

dit bedrijf equips robots with ‘human’ skills, especially hand-eye coordination.
As a market leader in vision-guided robotics, we research, develop and build robotic technology that ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »