Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Management en monitoring tools linux + applicatie

Functie Tool Management
Education level HBO
Location De Meern
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking 401<500
Huidig opleidingsjaar 2 , 3 of 4

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatief jong bedrijf. Sterk technisch gedreven. dit bedrijf is een expert op het gebied van wifi en secure networking. De klanten zijn divers van grote organisaties als Schiphol Telematics tot MKB bedrijven zoals inventum.

De strategie van dit bedrijf is innovatie door middel van het intelligent combineren van bestaande en nieuwe technieken, nieuwe functionaliteiten mogelijk te maken. Daarbij maken wij veel gebruik van bestaande opensource producten of projecten om dit uit te voeren.

dit bedrijf richt zich op wireless, voip en secure networking. dit bedrijf wil voorop lopen bij het implementeren van de nieuwe kwaliteitsstandaarden zoals bv Nen7510 voor netwerk, data management en security.

Omschrijving opdracht

Voor het goed beheer en monitoring van een netwerk is een goed management en monitoring tool onontbeerlijk. Voor wireless is bijna niets beschikbaar. dit bedrijf heeft om deze reden gekozen voor het open source Opsview management en monitoring tool en daarin al een stuk specifiek monitoren van een wireless netwerk geïntegreerd.

De opdracht is om de integratie van het geheel verder uit te bouwen en meer producten te integreren in het systeem.

Voor het onderzoek deel zal men gebruik kunnen maken van de lessonens learned bij grote netwerken. De mogelijkheid wordt geboden om gebruik te maken van de kennis en ervarin Basis kennis van linux is vereist. Verder is er contact met een ontwikkel club in de Ukraine.

Werkzaamheden

  • Onderzoek (kwalitatief en literatuur) naar verbeteringen voor meten en monitoren wired/wireless netwerk en deze verbeteringen implementeren
  • Integratie van andere IP systemen
  • Verder het toepassen van verschillende network prtocolen

Gewenste profiel

  • HBO niveau, richting ICT

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in draadloze toepassingen. Wij hebben uitgebreide ervaring op dit gebied en doen een aantal interessante projecten. Onze specialisatie is: Plannen en engineren draadl...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »