Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Maritiem Watersport zoekt Marketing/Communicatie Stagiair(e)

Functie Marketeer / Communicatie medewerker
Education level HBO
Location Den Haag
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 275
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Dit bedrijf is dé winkel van Scheveningen voor zeilsport en motorvaart. In onze vernieuwde winkel van 500 m² vindt u een uitgebreid assortiment voor de watersporter. Wij informeren en adviseren u deskundig over de producten voor uw zeilboot of motorjacht. Bekijk onze nieuwe en steeds wisselende collectie zeilkleding en casual lifestyle sportswear van toonaangevende merken. Bent u op zoek naar een passend cadeau voor een watersporter? Of wordt het tijd dat u uzelf weer eens verwend met iets leuks? Bij dit bedrijf vindt u altijd de meest trendy marine gifts & gadgets.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HBO stagiair(e) die een opleiding volgt in de richting van communicatie, marketing of economie. Affiniteit heeft met de watersport branche is gewenst maar geen pre-acute; Lijkt deze stage jou wat, stuur jouw motivatie en een kopie van je CV naar ons en wie weet ben jij straks onze nieuwste stagiair(e).

Stage per direct beschikbaar

Werkzaamheden

  • Als stagiair(e) doe je onder andere onderzoek voor dé watersportwinkel van Scheveningen naar aspecten zoals social media, beurzen, klanten, website, webshop en concurrentie.
  • Naast onderzoek naar de verschillende aspecten ben je tevens werkzaam in de opzet van onze webshop.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is de watersportwinkel van Scheveningen voor zeilsport en motorvaart. In onze vernieuwde winkel van 500 m2; vindt u een uitgebreid assortiment voor de watersporter. Wij informeren en ad...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »