Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing & Sales Stage op TOP locatie bij INVK

Functie Marketing Coördinator INVK
Education level HBO
Location 's-Graveland
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Het Nederlands Instituut voor Kennisoverdracht brengt theoretische kennis en praktijkervaring samen door niet-commerciële bijeenkomsten te organiseren voor ondernemers, bestuurders en managers uit dezelfde sector, die zich willen oriënteren op de kritische succesfactoren van hun organisatie. Het besloten karakter van deze sessies garandeert volkomen vrijheid van spreken en maakt een open dialoog mogelijk over gezamenlijke en individuele problematiek.Veel kennis die tot dan toe versnipperd bleef, wordt door materiedeskundigen en deelnemers benoemd en uitgewerkt. Onder aansturing van een externe materiedeskundige en een ervaren gespreksleider worden al die ervaringen en knowhow uitgewerkt en onderling gedeeld. Dit leidt tot nieuwe inzichten, verbreding van kennis en een beter resultaat.

Bij het dit bedrijf staat anders denken centraal. Wij doen dat in onze overtuiging dat er tussen alle bedreigingen altijd kansen bestaan. Daartoe brengen wij in besloten overleggen kennis vanuit drie disciplines bijeen: de wetenschap, de advieswereld en de praktijk binnen de wereld van onze vaste leden en deelnemers. Aan het Overleg doet een select gezelschap deelnemers mee. Zij herkennen elkaar in gemeenschappelijke bedreigingen of uitdagingen. Zij vinden onder begeleiding van het dit bedrijf vernieuwende kansen of oplossingsrichtingen.

Werkzaamheden

  • Sales en Marketing activiteiten
  • Recruitement ondersteuning Trainingen
  • Social media activiteiten uitwerken
  • Trainingen verzorgen
  • Begeleiden kennissessies

Gewenste profiel

  • Minimaal HBO geschoold

Wat bieden wij

  • Als stagiair krijg je de mogelijkheid om volop mee te draaien in ons team. We proberen jou een zo breed mogelijk beeld te geven van het vak.
  • Hiertoe zullen we je onder andere vragen bedrijven en sectoren te analyseren, betrokken te zijn bij de begeleiding van de kennissessies, Sales/Marketing activiteiten opzetten.
  • Als stagiair krijg je bij ons een goed beeld van het vak van Sales/Marketing Manager. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om snel te groeien als volwaardig lid van het team.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De medewerkers van het dit bedrijf beschikken over jarenlange expertise op het gebied van organisatie en themastelling van intervisiebijeenkomsten. Maatschappelijke betrokkenheid, affiniteit met zo...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »