Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing / Communicatie & events stagiair(e) - Orange Babies

Functie Stage Marketing/Communicatie & events
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 10 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 225

Taakomschrijving

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de wereld van media en evenementen en hier alles over leren? En lijkt het je wat om met jouw schrijf skills een enorme bijdrage te leveren aan de doelen van dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Stichting dit bedrijf

dit bedrijf ambieert een wereld waar geen kinderen meer worden geboren met hiv en een samenleving waar moeders, kinderen en adolescenten, die de gevolgen van de hiv- epidemie aan den lijve ondervinden, een eerlijke kans op een toekomst hebben. dit bedrijf strijdt tegen de oorzaken én gevolgen van de epidemie. Wij initiëren en steunen in Namibië, Zuid- Afrika en Zambia projecten die zorgdragen voor zwangere vrouwen, baby’s, kinderen en adolescenten, in kwetsbare gemeenschappen waar de hiv-besmettingsgraad hoog is. dit bedrijf zamelt geld in door onder andere creatieve evenementen te organiseren en samenwerkingen aan te gaan met sponsoren zoals Nelson Schoenen, Philips, M.A.C. Cosmetics en mediapartners. Alles met het doel om zoveel mogelijk donateurs en geld te werven om de projecten in Afrika te continueren en uit te breiden.

Werkzaamheden

1. Marketing & events

 • Drukwerk begeleiding (bijv. advertenties);
 • Begeleiden van vormgeving;
 • Teksten schrijven en aanleveren;
 • Verzorgen van juist beeldmateriaal aan derden of voor intern gebruik;
 • Opzetten van inventieve PR acties;
 • Begeleiden van kleine initiatieven;
 • Ondersteuning online marketing activiteiten zoals social media beheer;
 • Ondersteuning bij de organisatie van eigen events zoals het dit bedrijf gala of meewerken aan events waar dit bedrijf aan deelneemt zoals events van M.A.C. Cosmetics, Wereld Aidsdag, festivals etc;
 • Aansturing van vrijwilligers;
 • Bijhouden van draaiboeken en gastenlijsten;
 • Productionele en logistieke ondersteuning;

2. Communicatie & storytelling

 • Je ondersteunt de Digital Marketeer met het bedenken en plaatsen van pakkende social content die zorgt voor interactie met de doelgroep.
 • Je vertaalt de vele succesverhalen uit Afrika waaruit blijkt wat de impact is van het werk van dit bedrijf. Deze plaats je op de website, social mediakanalen en de maandelijkse nieuwsbrieven
 • Twee keer per jaar ontvangen wij rapportages vanuit onze projecten in Afrika. Jij zorgt ervoor dat deze mooie resultaten op een duidelijke en transparante wijze wordt vertaald voor onze sponsoren en partners. Daarbij hoort ook het opmaken van het document waarbij je de vrijheid krijgt deze op een aantrekkelijke manier aan te leveren, we gebruiken daar gemakkelijke tools voor.
 • Je ondersteunt hen die verantwoordelijk zijn voor sponsoracquisitie bij het schrijven van killervoorstellen waarin onze boodschap helder wordt overgebracht.

Wij zijn op zoek naar TWEE STAGIAIRS

Marketing & events stagiair:

Een zelfstandige en ambitieuze 3e of 4e jaars HBO-student, iemand die pro-actief meehelpt met alle onderdelen van onze Marketing & Events activiteiten. Een enthousiaste student(e) met een sterk sociaal karakter. Je houdt ervan dingen te regelen. Je bent creatief en kunt zelfstandig aan de slag. Een pro-actieve houding wordt enorm gewaardeerd. Ook ben je in bezit van rijbewijs B.

Communicatie & storytelling stagiair:

Je hebt HBO werk- en denkniveau. En doet een opleiding in de richting van marketing, communicatie of journalistiek, maar voel je vrij ons te overtuigen met een creatief pleidooi waarom jij geschikt bent. Uiteraard schrijf je perfect Nederlands. Vertalen van Engels naar Nederlands is appeltje- eitje voor jou en met jouw commerciële schrijfstijl ben je in staat om de lezer te raken, én aan te zetten tot actie. Tenslotte ben je pro-actief en voor minimaal 3 dagen beschikbaar. .

Wat wij bieden

Bij dit bedrijf krijg je veel verantwoordelijk en een goede begeleiding. De sfeer op kantoor is informeel en erg gezellig. Je hebt alle mogelijkheid om je eigen ideeën en creativiteit toe te passen in deze stage. Eenmaal gewerkt hebben bij dit bedrijf, blijf je part of the family. Je werkt op een fijne locatie in één van de leukste straten van Amsterdam. Wij bieden een stagevergoeding van €225 per maand.

Contactgegevens

Interesse? Stuur dan je motivatiebrief + CV naar Linda van Poppel (linda@orangebabies.com) of bel naar: 020-4222073

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren