Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing / Communicatie & events stagiair(e) - Orange Babies

Functie Stage Marketing/Communicatie & events
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 10 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 225

Taakomschrijving

Wil jij ervaren hoe het is om te werken in de wereld van media en evenementen en alles leren van marketing en events? En lijkt het je wat om met jouw skills een enorme bijdrage te leveren aan de doelen van dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Stichting dit bedrijf

dit bedrijf is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby’s in Afrika te helpen. Ook biedt dit bedrijf steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Daarnaast wil dit bedrijf mensen in Nederland bewust maken van de problemen van hiv/aids in Afrika. dit bedrijf zamelt geld in door onder andere creatieve evenementen te organiseren en allianties aan te gaan met sponsoren zoals Nelson Schoenen, Philips, M.A.C. Cosmetics en media partners. Alles met het doel om zoveel mogelijk donateurs en geld te werven om de projecten in Afrika te continueren en uit te breiden.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit ondersteuning van de Projectmanagers (Digital) Marketing en events.

  • Ondersteuning bij de organisatie van eigen events zoals het dit bedrijf gala of meewerken aan events waar dit bedrijf aan deelneemt zoals events van M.A.C. Cosmetics, Wereld Aidsdag, festivals, beurzen etc.;
  • Bijhouden van draaiboeken en gastenlijsten;
  • Corrigeren van teksten en andere drukwerkmaterialen;
  • Productionele en logistieke ondersteuning.

Ondersteuning (Online) Marketing & PR activiteiten:

  • Drukwerk begeleiding (bijv. advertenties) een eens stukje vormgeving;
  • Teksten schrijven en aanleveren;
  • Verzorgen van juist beeldmateriaal aan derden of voor intern gebruik;
  • Opzetten van inventieve PR acties;
  • Begeleiden van kleine initiatieven;
  • Ondersteuning van digital marketing activiteiten door plaatsen van pakkende content

Wij zijn op zoek naar TWEE STAGIAIRES

Een zelfstandige en ambitieuze 3e of 4e jaars HBO-student, iemand die pro-actief meehelpt met alle onderdelen van onze Marketing & Events activiteiten. Een enthousiaste student(e) met een sterk sociaal karakter. Je houdt ervan dingen te regelen. Je bent creatief en kunt zelfstandig aan de slag. Een pro-actieve houding wordt enorm gewaardeerd. Ook ben je in bezit van rijbewijs B. De andere stagiaire doet vrijwel hetzelfde, maar heeft een iets grotere focus op communicatie en de creatie van content. Je ondersteunt het hoofd Afrika bij het vertalen van de vele succesverhalen en de rapporten uit de projecten, naar toffe content voor op de website en social media, maar ook voor de partners en sponsoren.

Wat wij bieden

Bij dit bedrijf krijg je veel verantwoordelijk en een goede begeleiding. De sfeer op kantoor is informeel en erg gezellig. Je hebt alle mogelijkheid om je eigen ideeën en creativiteit toe te passen in deze stage. Eenmaal gewerkt hebben bij dit bedrijf, blijf je part of the family. Je werkt op een fijne locatie in één van de leukste straten van Amsterdam. Wij bieden een stagevergoeding van €225 per maand.

Contactgegevens

Stuur dan je motivatiebrief + CV naar Linda van Poppel (linda@orangebabies.com) of bel naar: 020-4222073

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren