Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing Communicatie plan schrijven voor TPEX

Functie Marketing / Communicatie
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam, Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Voor de uitbreiding van ons bedrijf zoeken wij stagiaires die zich richten op het schrijven, implementeren en uitvoeren van een integraal marketing communicatie plan voor specifieke doelgroepen in de Nederlandse markt. Vanuit een visie, hoe klanten binnen de doelgroep geïnteresseerd kunnen worden gemaakt, naar een plan van aanpak en een uitvoering zal de stagiaire zelfstandig de strategie kiezen om hierin succesvol te zijn. Telepresence is de meest geavanceerde vorm van video communicatie en is een uitermate geschikt voor alle vormen van communicatie waar de kwaliteit voorop staat. Boardmeetings, werving & selectie, intercontinentaal projectoverleg met meerdere landen, etc.

Echter, de mens is doorgaans avers voor veranderingen en het accepteren van nieuwe technologie. Ook al zal zijn/haar zakelijke leven hier bewezen eenvoudiger, efficiënter en effectiever door worden. In het communicatie plan dient dus nagedacht te worden hoe de doelgroep te bewegen is deze nieuwe vorm van communicatie te accepteren en bereid is dit onderdeel te maken van de reguliere vormen van communicatie zoals data uitwisseling (we sturen e-mails naar elkaar), stem uitwisselen (we bellen elkaar) en beeld uitwisseling (we zien elkaar).

Een inspirerende opdracht waar alle vormen van het opzetten van een nieuwe business stroom voor een nieuwe doelgroep binnen een bedrijf aan de orde zal komen. Onderzoek, doelgroep bepaling, klantbenadering, afspraken maken, meetings plannen en nazorg voor jouw doelgroep. Omdat deze wereld steeds commerciëler wordt, zal de stagiaire ook een prestatievergoeding krijgen op basis van het aantal geboekte sessies binnen zijn/haar doelgroep. Een uitstekende voorbereiding op het verdere zakelijke leven, want we moeten presteren om op te vallen. Tijdens de stage wordt je begeleid door de business development manager en ondersteunt door de algemeen directeur, die ondernemer zijn in hart en nieren. We zoeken pittige en gedreven stagiaires, met een scherpe focus, die succesvol willen zijn bij de uitvoering van deze unieke stage!

Werkzaamheden

  • Onderzoek, doelgroep bepaling, klantbenadering, afspraken maken, meetings plannen en nazorg voor jouw doelgroep.

Gewenste profiel

  • We zoeken pittige en gedreven stagiaires, met een scherpe focus, die succesvol willen zijn bij de uitvoering van deze unieke stage!

Wat bieden wij

  • Tijdens de stage wordt je begeleid door de business developement manager en ondersteunt door de algemeen directeur, die ondernemer zijn in hart en nieren.
  • Een uitstekende voorbereiding op het verdere zakelijke leven, want we moeten presteren om op te vallen.
  • Omdat deze wereld steeds commerciëler wordt, zal de stagiaire ook een prestatievergoeding krijgen op basis van het aantal geboekte sessies binnen zijn/haar doelgroep.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

TPEX (TelePresence EXchange International) aims to provide an intricate Telepresence network, in order to enable organizations to use TelePresence solutions. To make this possible TPEX collaborates...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »