Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Uitdagende positie als all round AV-medewerker

Functie Audio Visuele Stagiair(e)
Education level MBO
Location Amsterdam, Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 7 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking In overleg
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

Voor de uitbreiding van ons bedrijf zoeken wij stagiaires die zich richten op het uitvoeren van in het kader van Audiovisuele Technische operaties. Wij voeren hoogstaande Business Events uit waarbij wij AV-materiaal leveren, aansluiten en de uiteindelijke productie draaien. De Operationeel Manager ontfermt zich over de Business Events en houdt zich bezig met de logistiek van het materiaal, opzetten van AV-apparatuur en ondersteuning van de klant tijdens het evenement op het gebied van beeld, geluid en licht.

Als AV-Medewerker ben je aanwezig tijdens evenementen en dit vergt representativiteit. De medewerker is bijvoorbeeld te vinden bij de voorbereidingen en opbouw van congressen, evenementen en optredens. De werkzaamheden zijn technisch van aard en vinden meestal plaats onder tijdsdruk en varierende uren.

Als AV-Medewerker dien je veelvuldig samenwerken met andere medewerkers en hierbij een aansturende rol hebben. De medewerker dient te beschikken over een B-rijbewijs om tussen betreffende locaties te kunnen reizen indien nodig. Ontwikkeling staat bij ons voorop en dit wordt dan ook aangemoedigd door het management en gevraagd van het personeel.

We zoeken pittige en gedreven stagiaires, met een scherpe focus, die succesvol willen zijn bij de uitvoering van deze unieke stage!

Werkzaamheden

  • Onderzoek, doelgroep bepaling, klantbenadering, afspraken maken, meetings plannen en nazorg voor jouw doelgroep.

Gewenste profiel

  • We zoeken pittige en gedreven stagiaires, met een scherpe focus, die succesvol willen zijn bij de uitvoering van deze unieke stage!

Wat bieden wij

  • Tijdens de stage wordt je begeleid door de business developement manager en ondersteunt door de algemeen directeur, die ondernemer zijn in hart en nieren.
  • Een uitstekende voorbereiding op het verdere zakelijke leven, want we moeten presteren om op te vallen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

TPEX (TelePresence EXchange International) aims to provide an intricate Telepresence network, in order to enable organizations to use TelePresence solutions. To make this possible TPEX collaborates...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »