Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing Communicatie stage

Functie Marketing en Commmunicatie
Education level WO
Location Rotterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding
Salaris opmerking Afhankelijk van de fit en klik, kan de vergoeding iets afwijken.
Huidig opleidingsjaar 4

Taakomschrijving

EURIB is een toonaangevend onafhankelijk kennisinstituut dat zich ten doel heeft gesteld wetenschappelijke kennis op het gebied van brand, design & reputation management voor managers toepasbaar te maken. EURIB is in 2002 opgericht en is gevestigd te Rotterdam.

Voor onze communicatiestrategie zoeken wij een gevatte hoger opgeleide afstudeerder, die vrij zelfstandig nieuwe doelgroepen in kaart gaat brengen en deze wil benaderen via creatief opgezette direct mailings en het opzetten van evenementen en kennismakingscolleges.

Tot onze doelgroep behoren hoger opgeleide professionals die zich bezig houden strategische merkcommunicatie, branding, positioneren, design management, reputatie management, marktonderzoek, consulting etc.

Werkzaamheden

  • Doelgroepen in kaart brengen, direct mailings, opzetten evenementen, communicatie, branded content

Gewenste profiel

  • Gevat, ondernemend, creatief, zelfstandig, gevoel voor merken,

Wat bieden wij

  • Wij bieden je de kans om je studie met een gewichtige stage af te sluiten, met een ervaring die meetelt op je cv. De vergoeding zal rond de 400,- euro per maand bedragen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

In de wetenschap is veel kennis voorhanden die vaak maar moeilijk haar weg naar de praktijk vindt. dit bedrijf is een onafhankelijk kennisinstituut dat zich ten doel heeft gesteld wetenschappelijke...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »