Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing & Communicatie Stagiair gezocht bij Pi Development!

Functie Marketing & Communicatie stagiair
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Loenen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

EVEN VOORSTELLEN

PI DEVELOPMENT is een dynamisch ontwerp- en engineeringsbureau. Voor jouw beeldvorming: nieuwe type e-bikes worden door onze ontwerpers ontwikkeld. En dat is nog maar een voorbeeld. Het is onze passie om de producten te maken waar onze klanten van dromen. Het gaat om het ontwikkelen, optimaliseren of realiseren van producten voor zowel consumenten als industrieel gebruik.

ONS IDEE BIJ JOUW STAGE

Samen met onze collega geef jij Pi Development een Sales-boost. Dat is natuurlijk wel heel kort door de bocht maar alle marketing- en communicatieactiviteiten die jij gaat verrichten zijn hierop gericht: Sales-boost. Wij vinden namelijk dat nog veel meer bedrijven bekend moeten worden met wat wij doen. Dat wat onze ontwerpers en engineers kunnen ontwikkelen is te gaaf om niet te delen. En natuurlijk zit daar ook een commercieel belang. Daarmee gaan we weer groeien. Om ons doel te behalen willen we onze marketingstrategie onder de loep nemen. En daar nemen we jou graag in mee. Hoe zetten we Social media in is een belangrijke vraag. Deze ga je samen met onze collega beantwoorden. Vind je dat onze lay-out veel beter kan? Kom maar door met voorstellen. Evenals een voorstel voor de marketingagenda.

Wij kunnen jou veel leren in de wereld van ontwerpen en ontwikkelen en jij ons in jouw studierichting. Daar kijken we naar uit!

Interesse

Oh, ja die te gekke locatie is, Kasteel ter Horst, in Loenen (tussen Arnhem en Apeldoorn) en om bij ons te komen is een auto een must. We nodigen je graag uit!

Wil jij op een te gekke locatie stage lopen en ben jij leergierig? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Je kan je cv en motivatie sturen naar: info@pidevelopment.nl

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren