Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing & Communicatie stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO
Locatie Haarlem
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Wat je gaat doen

Als stagiair(e) nationale accounts maak je onderdeel uit van het landelijke team en ondersteun je dit team bij alle werkzaamheden van onze landelijke klanten en New Business. Heb je een passie voor marketing en verkoop en steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je sterk in plannen & organiseren? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou! Je ondersteunt bij het uitwerken van verkeerstromen langs onze outdoor media locaties en bent handig in het maken van overzichten van onze landelijke klanten in Excel en presentaties in Power Point.

Gewenste profiel

  • Je bent bezig met een hbo-opleiding richting marketing en/of communicatie.
  • Je hebt affiniteit met outdoor media en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Ruime ervaring in gebruik van MS Office (Outlook, PowerPoint en Excel).
  • Je bent beschikbaar voor een langere periode.
  • Je bent accuraat en een echte teamspeler.
  • Je bent flexibel, assertief en je houdt ervan om je steentje bij te dragen in een groeiende organisatie waar door jouw inzet en input we elke dag net effectiever en efficiënter werken.

Wat bieden wij

  • dit bedrijf biedt jou een veelzijdige rol op fulltime basis binnen een team met enthousiaste collega’s op ons kantoor in hartje Haarlem naast het CS. De stagevergoeding is 350 euro p.m.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? We zien je motivatiebrief en cv graag tegemoet. Deze kun je sturen naar: email of via onderstaand formulier. Voor meer informatie bel naar 023– 5384844 en vraag naar Jolanda. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren