Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing communicatiestage (WO/HBO) bij sport start-up in Utrecht

Functie Stagiair brand & communication management
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Utrecht
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Op basis van een 40-urige werkweek.

Taakomschrijving

dit bedrijf is op zoek naar versterking van het team! dit bedrijf is een Sport Academie. Wij geven advies, leiden coaches op en organiseren sport evenementen. Dit doen wij vanuit onze visie dat sport draait om Plezier, Ontwikkeling en uiteindelijk Prestatie.

Als stagiair Communicatie & Content zal je onze verschillende stakeholders gaan enthousiasmeren over de activiteiten die wij doen.

Bijvoorbeeld: Kinderen in Nederland moeten weten dat de dit bedrijf Voetbalkampen de allerleukste in Nederland zijn. Jonge trainers moeten weten dat werken tijdens dit bedrijf events leuk en leerzaam is. Clubbestuurders moeten weten dat met dit bedrijf goed is om een positief sportklimaat bij hun club in de praktijk te brengen.

Hiervoor gebruik je onze verschillende middelen, waaronder de social media, online advertisement, nieuwsbrieven en nieuwsberichten op de website. Je maakt het content plan, de content en werkt samen met het online marketing bureau aan de advertisement.

Wij zoeken een leuk iemand die pro-actief is, affiniteit met teamsport heeft, kennis en goed gevoel heeft voor communicatie & media en een ambitie heeft zichzelf te ontwikkelen.

Als je interesse hebt in deze stage kan je je CV en motivatiebrief sturen naar email.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren