Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing en implementatie management voor Webwinkelvoorautos.nl

Functie Marketeer
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Vind je auto's leuk en interessant, maar ook het online zoeken naar de juiste merken en modellen (vraag en aanbod) in binnen en buitenland of vind je het leuk om webwinkels voor autobedrijven op te zetten en deze te vullen op locatie en op kantoor en servicegericht bezig te zijn?

Dit kun je doen bij Webwinkelvoorautos.nl en dit bedrijf, twee zusterbedrijven in het centrum (Oud West/Vondelpark) van Amsterdam met een enthousiast jong team van 8 met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar.

Wat kan jij voor ons betekenen? Voor dit bedrijf duik je in een aanbod van 50.000 auto's en probeer je de beste deals te vinden en deze top deals door te zetten op populaire Europese websites. Voor Webwinkelvoorautos.nl ga je bij de autobedrijven en autodealers webshops implementeren en onderdelen en accessoires online zetten. Je werkt dus afwisselend op kantoor en op locatie!

Iedereen die MBO, HBO of WO doet en een werkervaring stage, dan wel een afstudeerstage wil doen is welkom. Wij selecteren op inhoudelijke kwaliteit van de student en enthousiasme in de Automotive branche. Je zal ook met verkopers/managers van autobedrijven in binnen en buitenland communiceren. Ook vrouwen zijn bij ons succesvol geweest in deze functies!!

Als je in of in de buurt van Amsterdam woont en je over een rijbewijs beschikt is dat een pré

dit bedrijf is in 2006 opgericht en Webwinkelvoorautos.nl in 2011.

Stagiairs vinden de (werk)sfeer, de lunch en de stad Amsterdam erg leuk, maar het biedt ook zeer goede ingangen in de Retail Automotive (export) branche.

Laat ons weten als je denkt dat je geschikt bent. Binnen de stage krijg je alle vrijheid en tijd om aan je onderzoek, rapport of afstudeerstage te werken.

Tijdens de stage is het mogelijk (zeker niet verplicht!) om bonussen te ontvangen via (extra) verkoop van diensten.

Werkzaamheden

  • Online plaatsen en zoeken van advertenties van auto's en onderdelen in Nederland en Europa

Gewenste profiel

  • Commercieel vaardig, collegiaal, slim en bedreven in alle online ontwikkelingen

Wat bieden wij

  • Leuk bedrijf, innovatief, jonge werksfeer en elke dag een heerlijke lunch!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf serviced 500 Nederlandse autobedrijven met Europees online adverteren van auto's. Webwinkelvoorautos.nl serviced tientallen autobedrijven met webshops waar zij onderdelen met partner be...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »