Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing en Sales Stagiair

Functie Marketing / Sales
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking 300 bij fulltime stagevergoeding range:Onbekend
Huidig opleidingsjaar 1

Taakomschrijving

Stagiair marketing & sales (m/v)

Keizer Culinair begon ooit met één mooie kookschool aan de Keizersgracht te Amsterdam en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende en vakbekwame organisatie met 10 prachtige vestigingen door het hele land. Ook voor de komende jaren heeft Keizer Culinair mooie ambities en zal diverse nieuwe activiteiten ontwikkelen op het snijvlak van eten, vernieuwing en creativiteit. Keizer Culinair is op zoek naar jong commercieel talent, om onze afdeling marketing & sales te versterken. Hier liggen diverse mooie uitdagingen op je te wachten.

Je bent mede verantwoordelijk voor het sturen op het merk, product, kwaliteit, omzet en kosten. - Je verstrekt informatie over onze kooklessen, workshops en andere culinaire activiteiten; - Je administreert boekingen en reserveringen binnen de vastgestelde procedures en richtlijnen; - Als team heb je samen het doel om de salestargets te behalen, door vanuit de klant te denken en te handelen; - Productontwikkeling: Een volledig vernieuwd workshop- en cursusprogramma realiseren; - Identiteit: Het uitwerken van een aangescherpte visuele identiteit voor het merk Keizer Culinair; - Marketingcommunicatie & PR: het ontwikkelen van een heldere communicatie naar klant en partners; - Partnerships & sponsoring.

Profiel - Je doet een commerciële HBO of universitaire opleiding - Je zoekt een stage minimaal 20 weken - Je bent ondernemend, creatief en analytisch goed ontwikkeld; - Je beschikt over zeer goede communicatieve en commerciële vaardigheden; - Je bent klantgericht en je creëert graag bijzondere ervaringen voor hen.

Stage inhoudelijke werkzaamheden zijn te bespreken naar de wensen en eisen van de opleiding. Ook eventuele (afstudeer)opdrachten zijn bespreekbaar.

Interesse? Stuur jouw cv en motivatie naar personeelszaken: Planning@keizerculianair.nl.

Werkzaamheden

  • Geen werkzaamheden opgegeven

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Keizer Culinair is een huiselijke maar tegelijkertijd ook de grootste kookschool van Nederland. We organiseren uiteenlopende kookworkshops, kookcursussen en andere (culinaire) activiteiten op acht ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »