Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing en Sales stagiairs gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam

Functie Marketing of Sales stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 250

Taakomschrijving

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming, met als doel om jong en oud samen te brengen. Dit doen we door gezellige kookdagen te organiseren, waar we volgens Oma’s recepten samen heerlijke soepen maken. Helaas kunnen wij op dit moment tijdelijk geen kookdagen meer organiseren door de corona crisis. Daarom brengen wij nu wekelijks verrassingspakketjes met daarin verse soep, een kaartje en een verassing langs bij de eenzame ouderen thuis in Amsterdam, Groningen, Utrecht, Rotterdam, Leiden en Delft. Hierdoor blijven de ouderen veilig thuis en hebben zij toch nog een structureel wekelijks contact moment. Zo willen we de eenzaamheid onder ouderen verminderen.

De kookdagen/verrassingspakketjes voor de ouderen financiert dit bedrijf door op grote schaal soepen te verkopen. Deze soepen maken wij op basis van oma's receptuur in een professionele productie keuken (voldoet aan alle HACCP eisen). We verkopen onze soepen aan supermarkten, bedrijven, horeca en ziekenhuizen. Zo liggen wij inmiddels al in de schappen van Albert Heijn, AH to Go, Spar, Picnic en Jan Linders Supermarkten.

Onze droom is om door heel Nederland jong en oud samen te kunnen brengen, en om dit te realiseren moeten we landelijk meer soep gaan verkopen.

dit bedrijf is op zoek naar een marketing stagiair en een sales stagiair.

Werkzaamheden marketing stage

 • Je krijgt de verantwoordelijkheid over de dagelijkse marketing van dit bedrijf en je denkt met de oprichter en de commercial manager mee over de uit te dragen marketingstrategie.
 • Je krijgt de leiding over de landelijke marketing campagne om de uitrol van dit bedrijf bij Albert Heijn, Spar en Picnic zo succesvol mogelijk te laten slagen.
 • Je ondersteunt de verschillende dit bedrijf steden (geleid door studenten besturen) met marketingtools.
 • Je doet eens per maand mee aan een kookdag/Soep-aan Huis dag om zo het raakvlak met de ouderen en het concept goed te behouden.
 • Je bent verantwoordelijk voor de groei van het bereik op Fb en Instagram en de posts.

Werkzaamheden sales stage

 • Geven we je graag de verantwoordelijkheid over het werven van nieuwe partners in de horeca en het bedrijfsleven. Dit kunnen zowel lokale als landelijke cateraars zijn, restaurants, hotels en bedrijven.
 • We vertrouwen je ook het contact met een aantal bestaande klanten toe. Je denkt mee over de sales strategie van Oma’s Soep. Hiervoor werk je ook samen met de oprichter, die eindverantwoordelijk is voor de sales.

Gewenste profiel

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
 • Je zit vol met positieve energie, bent creatief, gaat zelfstandig te werk en je bent van nature sociaal sterk
 • Je hebt een intrinsieke motivatie om een sociale impact te maken en je in te zetten voor andere mensen
 • Je wordt enthousiast van het bedenken van nieuwe campagnes en je zit vol ideeën om zoveel mogelijk mensen het verhaal van Oma’s Soep te vertellen. Tegelijkertijd kan jij je ideeën snel omzetten in act

Wat bieden wij

 • Een omgeving waarin je de vrijheid krijgt jezelf razendsnel te ontwikkelen.
 • Je krijgt een kijkje in de keuken van een van de snelstgroeiende sociale start-ups, leert over de opkomende duurzame voedselindustrie en komt in contact met grote bedrijven.
 • Je mag je eigen campagnes opzetten, en met behulp van de oprichter en de rest van het team zorg je ook voor de uitvoering hiervan.
 • Je krijgt de vrijheid om al je creativiteit te uiten om deze startup te laten groeien.
 • De mogelijkheid bestaat om na 6 succesvolle maanden een contract aangeboden te krijgen.

Heb je interesse in deze stage? Solliciteer dan via de website of mail je cv en motivatiebrief naar Martijn Canters via email. Voor vragen kun je bellen naar 06-30647493.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren