Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

MARKETING INTELLIGENCE / ANALYSE STAGE

Functie Stagiair Business Development
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Dit bedrijf heeft een software platform ontwikkeld waarmee financiële instellingen zoals banken, verzekeraars en fonds managers zowel beleggings- als spaarproducten online kunnen aanbieden aan consumenten. Dit bedrijf is een van de eerste partijen in de wereld die "Bankieren in de Cloud" mogelijk maakt en innovatie zit diep versleuteld in ons DNA. En dit gaat niet onopgemerkt: dit bedrijf heeft de Accenture Innovation Award gewonnen en bijvoorbeeld Forbes en The Financial Times schrijven ook over ons.

De uitdaging: Als stagiair zal je de afdeling Business Development ondersteunen in al haar werkzaamheden. Je bent enthousiast, geïnteresseerd in marketing en communicatie, houd van aanpakken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Wij zijn op zoek naar een doortastende stagiair om het niveau van onze Marketing Intelligence & Markt analyse te verbeteren d.m.v. een concurrentie en afnemers onderzoek. Denk hierbij aan het onderzoeken wie onze concurrenten zijn in Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk, wie de klanten van deze concurrenten zijn en welk type producten en dienstverlening zij aanbieden (van zowel de klanten als concurrenten). Al met al een uitdagende stageopdracht waar veel van je gevraagd wordt en waar je veel kan leren. Dit is zeker geen stage waarbij je tijd hebt om je te vervelen of om op Facebook te zitten!

Het bedrijf: De afdeling Business Development is verantwoordelijk voor alle Marketing, Communicatie, PR, Sales en Design werkzaamheden. Werken bij ons betekent je eigen grenzen voorbij gaan qua innovatie en creativiteit. Durf, rebelsheid en plezier zijn belangrijke kernwaarden. De informele sfeer, de collegialiteit en onze locatie in het centrum van Amsterdam vormen de basis van een zeer inspirerende werkomgeving.

Het aanbod: Je werkt in een ambitieus en enthousiast team in het centrum van Amsterdam. We doen ons uiterste best om het werkklimaat zo fijn mogelijk te maken. Denk hierbij aan gym van 120 vierkante meter inclusief kleedkamers en douches waar kickboks- en yogalessen worden gegeven. Relax ruimtes met een pooltafel, tafeltennis tafel en een kantine met een bar in één van de mooiste panden van Amsterdam (vinden wij).

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is a young, ambitious and dynamic company in cloud Banking Software Development. Founded in 2009 by a team of highly experienced banking professionals and software engineers that all sh...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »