Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing/ PR/ Communicatie stage

Functie stagiair
Education level HBO
Location Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Heb jij passie voor (online) marketing, PR en/ of communicatie? Dan hebben wij een stageplek voor jou! Het betreft een meeloopstage van ongeveer 4- 6 maanden. Onze voorkeur gaat uit naar een 3e jaars student(e).

dit bedrijf ontwikkelt business concepten. Het begint bij ons met een idee. Daarna volgt het echte werk; marktonderzoek, de praktische uitvoering, marketing en communicatie. Met het uiteindelijke doel een succesvolle BV. Ons eerste bedrijf is een feit; Nanny4Granny. Nanny4Granny biedt betaalbare persoonlijke ondersteuning voor senioren. Daarnaast zijn wij bezig met de uitvoering van andere concepten. Een van deze concepten is LastigeMaat.nl; een affiliate website voor lastige kledingmaten. Voor zowel Nanny4Granny als LastigeMaat.nl kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Het is ook mogelijk om met z’n tweeën stage bij ons te lopen. We zijn een jonge organisatie gevestigd in het gezellige Spaces in Amsterdam.

Werkzaamheden

  • We zullen je betrekken bij onze dagelijkse werkzaamheden zoals marketingactiviteiten, social media en teksten schrijven.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »