Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing & Sales in de beautybranche

Functie Marketing
Education level HBO
Location Zoetermeer
Dagen per week 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Nader overeen te komen
Stagevergoeding Nader overeen te komen
Huidig opleidingsjaar 0

Taakomschrijving

Locatie: Den Haag en af en toe Zoetermeer

Bedrijfsomschrijving:
 dit bedrijf is een jonge snel groeiende onderneming in de beautybranche, met twee schoonheidssalons, opleidingscentrum en groothandel gevestigd te Den Haag en Zoetermeer. Bewegend in een nieuwe niche markt zijn we gespecialiseerd in wimperextensions en wimperproducten. De stage is met name gericht op de groothandel. Stageomschrijving:
 Belangrijk doel van de stage wordt het ontwikkelen en toepassen van marketingstrategieën omtrent een nieuwe behandeling voor schoonheidssalons met het product MYscara. Tevens het ondersteunen en verbeteren van online marketing activiteiten van onze groothandel. Verder zul je kennismaken met alle facetten van de alledaagse werkzaamheden. Je zult samenwerken op het gebied van o.a. marketing en strategie gericht op het vergroten van de omzet en het uitbreiden van het klantenbestand. Je levert een actieve bijdrage aan het creëren van online marketing concepten en onderzoekt mogelijkheden op het gebied van social media. We zoeken:
 Een communicatie en marketing stagiaire die creatief meedenkt over verschillende marketing strategieën, plannen ontwikkelt en analyses maakt over het huidige marktaanbod. Je hebt een proactieve houding, je bent open, flexibel, initiatiefrijk en representatief. Je beschikt over een goede dosis creativiteit, kunt goed samenwerken, organiseren, gaat gestructureerd te werk en hebt affiniteit met internet en social media. Ervaring met Excel en Word en/of grafische programma's is een pre. We bieden: 
Een stageplek met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling, waar we meedenken en voorstellen doen appreciëren. We bieden je de mogelijkheid je eigen ideeën en kennis die je verworven hebt tijdens je studie naar voren te brengen. Je zult nauw samenwerken in een jong en klein team om marketingconcepten te ontwikkelen en uit te voeren.

Voor meer informatie: www.groothandelbbl.nl en www.beautybylisa.nl

Zie jij deze stage als een leuke uitdaging, neem dan contact op het Lisa Hillen.
 Reacties graag per mail: info@groothandelbbl.nl

Werkzaamheden

  • Marketing
  • administratief
  • strategie & beleid

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »