Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marketing & Social HBO stagiair voor uniek & nieuw platform!

Functie Stagiair(e) marketing en social media
Education level HBO
Location Woerden
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Marktconform. Een bonus wordt afgesproken over het succesvol bijdragen van het binnenhalen van klanten.

Taakomschrijving

Het bedrijf & de werkomgeving:

Moment.online gaat een nieuw platform introduceren op de Nederlandse markt. Dit 'jonge' bedrijf gaat een platform lanceren waar mensen online, op een eenvoudige manier informatie kunnen plaatsen en beheren voor persoonlijke unieke momenten. Denk aan geboorte, huwelijk, overlijden, bedrijfsfeest en meer. Elk thema met z’n eigen uitstraling en functionaliteit.

Vanaf augustus 2018 moet het marketing- en social mediaplan voor de introductie worden uitgevoerd en aangepast aan de resultaten (agile). Dit platform is uniek en vanaf augustus beschikbaar in Nederland. Het hebben van een goed en uniek platform is het begin maar de uitdaging ligt in het marketingplan en de implementatie hiervan.

Wat zoeken we en wat ga je doen:

Moment.online is op zoek naar een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die houdt van een uitdaging.

Wil jij participeren, als jonge marketeer, in de uitrol van dit nieuwe platform? Ben jij een gedreven persoon, die van aanpakken weet en het leuk vindt om te sparren met ons om het product tot een succes te maken? Het concept uitrollen in het buitenland is fase twee.

Je bent van essentiële waarde om de gekozen strategie verder uit te werken d.m.v. het verder onderzoeken van de doelmarkten, juiste promotie kanalen (zoals affiliate marketing) en samen met ons te zorgen dat dit een succesvolle brand wordt. Geen koffie halen en kopiëren, maar een echte meewerkstage waarin we ook op jouw expertise en kennis willen vertrouwen!

Je wordt begeleid door een marketing professional (NIMA-C) en een ervaren online professional.

Het bedrijf bezit veel kennis over marketing en marktonderzoek en gaat je daarin zeker ondersteunen en je helpen om je kennis te verdiepen. Het opzetten en beheren van de gekozen media campagnes maakt uiteraard ook deel uit van de werkzaamheden.

Samengevat een zeer boeiende en uitdagende opdracht waar je veel kunt leren en trots kunt zijn op je eerste officiële lancering.

Profiel:

  • Spontaan, proactief en enthousiast
  • Creatief en commercieel ingesteld
  • Je bent ondernemend en toont initiatief, aangezien we met een klein team werken is er veel mogelijk, maak hier gebruik van!
  • Goede kennis van online (sociale media)kanalen en de advertentie mogelijkheden per kanaal
  • Representatief en communicatief vaardig
  • HBO werk- en denkniveau
  • Zelfstandig kunnen werken aan business-, marketing- en (online) promotieplan

Heb je interesse? Solliciteer dan direct. Overigens zitten wij maar op 10 minuten afstand (lopen) van het NS-station.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

MOMENT.online wil iedereen de mogelijk bieden (speciale) momenten in het leven, gebruiksvriendelijk en mooi, online vast te leggen en te kunnen delen binnen de gewenste grenzen van privacy. MOMENT....

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »