Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing stage bij Europa’s grootste fotoservice

Functie Brand Marketing
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Nunspeet
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450

Taakomschrijving

In deze uitdagende stage maak jij deel uit van CEWE’s brand marketing team. Je leert alle facetten leren van marketing in een e-commerce omgeving. Je houdt je bezig met de BeNeLux markt, maar bent onderdeel van een internationale organisatie en leert ook hoe het is om aan een internationaal project mee te werken met collega’s uit alle hoeken van Europa. In deze stage is er veel ruimte voor diversiteit omdat je aan een aantal grote projecten je eigen bijdrage zult leveren.

Wat ga je doen?

In deze functie heb jij als doel om alles wat je tot nu toe hebt geleerd (en meer!) toe te passen om de zichtbaarheid en merkvoorkeur voor CEWE richting onze klanten te helpen verbeteren. Een greep uit jouw projecten: fotowedstrijd in de BeNeLux en aansluitend internationaal, NPS en social media. Wat we van jou verwachten? Dat je er écht zin in hebt en met veel enthousiaste energie klaar bent om mee te draaien in ons team.

Waar kom je terecht?

Binnen CEWE maak je deel uit van het Brand Marketing team op de Marketing & E-commerce afdeling, dat bestaat uit Brand managers, Contentmedewerkers, Online Marketeers, Developers en Webshop managers. Ons kantoor is in Nunspeet maar momenteel werken we door Corona voornamelijk thuis en komen we 2 dagen per week samen op kantoor. Mocht je in een andere regio wonen, is dat door het thuiswerken geen probleem en dan kunnen we elkaar wekelijks treffen op een locatie centraal in het land.

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een leerzame en afwisselende stage binnen een jong en ambitieus team. Je krijgt goede begeleiding en wij bieden je veel ruimte voor eigen initiatief. Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding (€450,- per maand)

Wie ben jij?

  • Je volgt een bachelor opleiding in de richting van Communicatie, Marketing, Media of een vergelijkbare studie;
  • Je hebt affiniteit met branding en ‘nieuwe’ marketing (online en data gedreven);
  • Je bent creatief en zelfstartend, hebt een analytische blik en bent een teamspeler;
  • Affiniteit met onze merkwaarden Premium, Ambitieus, Innovatief, Slim, Expert en natuurlijk interesse in (en ervaring met) fotografie en fotoproducten;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Frans is een pré;
  • Minimaal 4 maanden beschikbaar.

Wil je meer informatie?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze stage kun je contact opnemen met Vivian Ros (vivian.ros@cewe.nl) Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Lisette van ’t Hul (HR Manager) via +31 341 255 355 of email.

Sollicitatie

Is deze stage echt wat voor jou? Stuur dan uiterlijk 30 september 2020 een enthousiaste sollicitatiebrief en CV naar personeelszaken@cewe.nl

Werkzaamheden

  • Zichtbaarheid en merkvoorkeur verbeteren
  • NPS
  • Social Media
  • Fotowedstrijd

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren