Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Marketing stage Creator Meeting Support

Functie Marketing / Sales medewerker
Opleidingsniveau HBO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Stageduur 3 - 7 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking bruto 250

Taakomschrijving

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een gevestigde waarde in de MICE-branche, als toeleverancier van congresartikelen. We werken er in een klein, dynamisch team aan om het werk van organisatoren van meetings, congressen en evenementen, zo efficiënt mogelijk maken.

Hiervoor bieden we de juiste creatieve oplossingen en producten, standaard, gepersonaliseerd of op maat aan. De verscheidenheid aan opdrachten en werkzaamheden zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is. Creator heeft een kantoor in Brussel en een kantoor in Rotterdam, van waaruit internationale klanten wereldwijd worden beleverd.

Over de stageplaats

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden, ruimte om zelfstandig te werken en een plek om veel te leren in een gezellige, informele werkcultuur. Hierbij kan 50-50 gewerkt aan een eigen onderzoek en ondersteunende werkzaamheden met betrekking tot marketing en Sales of volledig mee worden gewerkt. Hoewel de stagiair(e) zelfstandig kan werken, is er voldoende ruimte voor goede begeleiding. Hoewel je met afgebakende gebieden aan de slag gaat, leer je binnen een kleinere dynamische organisatie ook hoe je werkzaamheden andere vakgebieden raken.

De Voornaamste concrete gebieden waarmee je aan de slag kan gaan zijn: - online marketing - Google Analytics/Adwrods/Shopping - produkten in de markt zetten: van eerst produktkeuze volledig tot het uiteindelijk promoten en verkopen van de produkten, incl alles wat daartussen gebeurt. - optimalisatie en werken aan de vernieuwde website - leren hoe produkten vanuit china of turkije geimporteerd worden.

Met de stagiair wordt uiteindelijk een mix van activiteiten gezocht die het best aansluit bij wat e student vanuit zijn opleiding zoekt.

Werkzaamheden

 • Onderhoud en optimalisatie van de website / webshop
 • Ondersteunen bij marketingactiviteiten
 • Voorbereiden en verwerken van orders
 • Onderhouden/uitbreiden database klantgegevens
 • Optimaliseren van zoekmachine marketing campagnes (SEO/SEA)
 • En eventueel de uitvoer van het eigen onderzoek.

Gewenste profiel

 • Je bent flexibel, zelfstandig, doortastend, accutraat, betrouwbaar
 • Je volgt een relevante studie (marketing, sales, communicatie) op MBO of HBO niveau.
 • Je bent bekend met Microsoft Office
 • Je bent gedurende 3-6 maanden voor minimaal 4 dagen per week beschikbaar.
 • Rijbewijs niet vereist

Wat bieden wij

 • 250 bruto

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een gevestigde waarde in de MICE-branche, als toeleverancier van congresartikelen. We werken er in een klein, dynamisch team aan om het werk van organisatoren van meetings, congresse...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »