Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marketing stage EMC Bosch en Duin

Functie Stagiair Marketing
Education level HBO
Location Bosch en Duin
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 227

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende marketingstage in markt die volop in ontwikkeling is? Reageer dan nu op deze stageplek bij het dit bedrijf.

De afgelopen jaren heeft marktwerking in de zorg een enorme vaart genomen. Veel zorginstellingen zijn nog onvoldoende voorbereid op de marktwerking. Zorgmarketing is daarmee een specialisme binnen de marketing dat zich de komende jaren zal ontwikkelen en waarnaar de vraag zal stijgen. Bij deze stageopdracht kun je ervaring opdoen binnen dit specialisme van marketing.

Het Esthetisch Medisch Centrum Bosch en Duin is in 1995 opgericht door 5 plastisch chirurgen uit omringende ziekenhuizen. Het doel was om een kliniek op te zetten voor cosmetische chirurgie, met dezelfde kwaliteit als een ziekenhuis, in een prettige omgeving en met meer aandacht voor de patiënt.

In de loop der jaren heeft het EMC zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde kliniek voor medische en cosmetische plastische chirurgie. Het EMC biedt haar patiënten veel persoonlijke aandacht en specialistische begeleiding gedurende het gehele behandeltraject.

Binnen het EMC bevindt zich sinds 1998 ook een afdeling Huidzorg. Deze afdeling is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging. Daarnaast kunnen patiënten die geopereerd zijn terecht bij EMC Huidzorg voor speciaal ontwikkelde nabehandelingen ter bevordering van een optimaal resultaat.

Werkzaamheden

  • Een adviesplan schrijven voor een social media en online campagne
  • Marktonderzoek
  • Ondersteunende werkzaamheden (schrijven van artikelen, website bijhouden, meehelpen bij marketingactiviteiten, etc.)

Gewenste profiel

  • Marketingkennis en – inzicht
  • Hbo denk niveau
  • Analytisch vermogen en vermogen om ‘out of the box’ te denken

Wat bieden wij

  • Een leerzame stage in een leuk team.
  • Stagevergoeding van € 227,- bruto per maand + reiskosten

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Het Esthetisch Medisch Centrum Bosch en Duin is een kliniek met het ZKN keurmerk, welke gespecialiseerd is in het uitvoeren van behandelingen binnen het vakgebied van de medische en cosmetische pla...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »