Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marketing stage zelfzorgmerken (zoals Biodermal en Davitamon)

Functie Marketing
Education level HBO, WO
Location Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking reiskosten worden vergoed volgens staffel o.b.v. aantal kilometers

Taakomschrijving

Bedrijfsinformatie

Omega Pharma Nederland is misschien geen bekende naam, maar je kent vast een aantal van onze vele merken: Biodermal, Davitamon, XL-S Medical, Prevalin, Predictor, Lactacyd, Antigrippine, Azaron, Tantum, Gehwol, Wartner, Dermalex, Ymea en Bional.

Omega Pharma is een multinational met circa 28 vestigingen, voornamelijk in Europa. In totaal werken er ongeveer 2000 mensen bij Omega Pharma, waarvan 55 in Nederland en we zijn de 4e grootste leverancier voor Kruidvat en Etos.

Functieomschrijving

Een stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt, waarin je je eigen ideeën en creativiteit kwijt kunt en in de praktijk kunt zien wat consumenten marketing is. Je bent volwaardig teamlid en krijgt je eigen projecten. Je wordt betrokken bij zowel strategische (product segmentatie) als praktische (bijvoorbeeld het ontwerp van een poster) marketingzaken. De stagevergoeding betreft €500,- per maand (op basis van vijf dagen in de week). Ook de mogelijkheid van vier dagen per week kan besproken worden. Een stageperiode duurt 5 tot 6 maanden. Ben jij geïnteresseerd in een combinatie van marketing en gezondheid, wil je echt zelf ervaring opdoen i.p.v. meelopen en neem je graag verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een initiatiefrijk en analytisch persoon, je pakt gemakkelijk de telefoon op, kan goed met mensen overweg (zowel schriftelijk als mondeling), je bent niet snel tevreden, je hebt oog voor detail, kan goed plannen en je weet van aanpakken. Daarnaast zijn een goede kennis van het Office pakket (Word, Excel, PowerPoint), plus goede mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels een vereiste.

Inhoud van de stage

Je zult je o.a. bezighouden met:

Formuleren van opdrachten externen

Je bent direct contactpersoon voor reclame, media, verpakkings- en marktonderzoekbureaus. Tevens bewaak jij de voortgang en de resultaten hiervan. Als schakel tussen intern en extern houd jij beiden partijen op de hoogte van de vorderingen.

Coördinatie / ontwikkeling van materialen

Denk hierbij aan folders, advertenties, samples en andere communicatie materialen.

Betrokkenheid bij ontwikkeling van diverse online activiteiten

Meerdere merken hebben een eigen website, waaronder Biodermal, Davitamon en XL-S, en deze wordt samen met jou onderhouden. Daarnaast zijn er voor verschillende merken online campagnes (bijv. Facebook, nieuwsbrieven, SEA), daarom is interesse voor online zeker een pré.

Teksten schrijven

Je houdt je bezig met het schrijven van teksten voor zowel interne communicatie, als voor het contact met externen.

Meedenken over het inzetten van TV, print en/of radio ter ondersteuning van de verkoop

Marktanalyse

Resultaten analyseren, bijvoorbeeld de ontwikkelingen op het gebied van innovaties, omzet en marktaandeel van een product of productgroep in de verschillende marktsegmenten.

Interne communicatie en het ondersteunen van de Sales afdeling

Met informatie over promotiematerialen en dankzij jouw marktanalyses en versterkte productinformatie, help jij de Sales afdeling tijdens de verkoop.

Wij bieden studenten met interesse en basis kennis in marketing in de laatste fase van hun universitaire opleiding een uitdagende stage aan op de marketing afdeling. De marketing afdeling houdt zich bezig met alles wat betrekking heeft op de consument. Omega Pharma is een platte, informele organisatie waardoor er snel geschakeld kan worden en je veel verantwoordelijkheden krijgt. Hier kan je echt het verschil maken, ook in je stage!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »