Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht bij Dutch Creative Brands in Delfgauw

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Delfgauw
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

In een mooie organisatie jezelf ontwikkelen, heel dicht op innovatieve productontwikkeling werken en echt marketing beleven? Kom op de marketingafdeling stage lopen bij Dutch Creative Brands. Je draait mee in het marketing team en het zal zeker geen “koffiestage” worden!

Team

Het marketing team van Dutch Creative Brands is dagelijks bezig met alle facetten van marketing & communicatie, offline en online, voor talloze producten van onze merken Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen. Je werkt samen met een marketing project coördinator en een grafisch designer om online, offline of een combinatie daarvan tot de max te optimaliseren.

We zijn een internationaal bedrijf, dus dat biedt een mooie kans om eens een kijkje te nemen in de keuken van verschillende culturen. Er wordt van je verwacht dat je ook in het Engels content kunt creëren, en je mag ook met visuals aan de slag.

Wat ga je doen?

We hebben meerdere projecten waar je je mee bezig kunt houden. Hierbij valt te denken aan het opzetten en uitvoeren van een marktonderzoek, als content manager de online communicatie van een van onze merken verbeteren, een Copy Handbook opzetten, implementatieplan opstellen voor een B-2-C webshop of een marketing plan maken voor de introductie van een nieuwe lijn. Er is dus veel keuze en het is aan jou om te bepalen wat jij wilt doen.

Wat neem je mee?

HBO-studie in de richting van Marketing, Communicatie, Media & Entertainment. De stage duurt bij voorkeur 4-6 maanden. Je werkt graag samen in een team en bent 30-38 uur per week beschikbaar. We hebben momenteel geen afstudeervraagstuk beschikbaar en zijn echt op zoek naar een meewerkend stagiair of een beroep opleidende stage.

Interesse?

Zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan via de site of stuur dan je CV met motivatie naar Dorien Waagenaar, HR Adviseur (dwaagenaar@dutchcreativebrands.com.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren