Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht!

Functie Marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Lelystad
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Op de afdeling marketing van dit bedrijf komen alle facetten binnen marketing aan bod. Van het idee voor een product tot aan de daadwerkelijke introductie, alle bijbehorende stappen en werkzaamheden binnen een dergelijk proces hebben wij in eigen beheer. Er gebeurt dus veel op deze creatieve afdeling en er valt veel te leren!

Over de stage:###

Je werkt mee in de dagelijkse gang van zaken op de afdeling marketing en krijgt daarbij de verantwoordelijkheid over een aantal eigen taken. Denk daarbij onder andere aan het beheren van onze diverse social media accounts, websitebeheer, het opmaken van packagings, het opmaken van promotiemateriaal (foto’s van onze producten en bijbehorende recepten), het meehelpen op beurzen. Kortom, alle diverse werkzaamheden die op een marketingafdeling voorbij komen. Er is daarbij veel ruimte voor eigen initiatief en voor een eventuele opdracht die vanuit je opleiding gemaakt moet worden!

Gewenste profiel

  • Een opleiding op HBO niveau (richting marketing/communicatie) volgt;
  • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Ervaring en affiniteit heeft met social media;
  • Ervaring en affiniteit heeft met programma’s als Photoshop.
  • Verder zijn de competenties zelfstandig, creatief, enthousiast en teamplayer op jou van toepassing!

Stuur je motivatie en CV naar dit bedrijf B.V., t.a.v. PZ, Platinstraat 50, 8211AR Lelystad of mail naar k.vandervoorn@detraay.com. Voor meer informatie kan je bellen naar 0320-2282928 of mailen naar k.vandervoorn@detraay.com

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren