Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marketing stagiair voor de vastgoedbranche

Functie Marketing
Education level HBO, WO
Location Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding € 300 - 600
Salaris opmerking Basis stagevergoeding en bonusregeling

Taakomschrijving

Ben jij de marketing stagiair naar wie wij op zoek zijn? Wil je je graag ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie? Ben je creatief en heb je sterke communicatievaardigheden? Dan zoeken wij jou.

Werkzaamheden

  • Website bijhouden en optimaliseren, Social media bedenken en creëren van online content

Principle Properties is een toonaangevend makelaarskantoor welke gevestigd is in Amsterdam en tevens werkzaam is in Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Wij verhuren woningen in de vrije sector aan voornamelijk expats.

Wij zoeken een leuke en spontane meerwerk stagiair die graag de handen uit de mouwen steekt en goede resultaten wilt boeken! Volg jij een ICT marketing of mediaopleiding, dan ben je bij ons op het juiste adres!

Voor de periode van 4 maanden of langer zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) die ons operationele team komt versterken. Ben jij op zoek naar een leuke stage op het gebied van marketing/ media en kun je in januari of februari 2019 beginnen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als stagiair bij Principle Properties krijg je de kans om kennis en werkervaring op te doen bij een jong team. Doordat je tijdens je stage met diverse facetten van het bedrijf in aanraking komt zul je een dynamische stageperiode tegemoet gaan.

Functie-eisen Hoe jouw profiel eruit ziet?

Je bent min. 4 dagen per week en bij voorkeur 5 dagen beschikbaar vanaf januari of februari 2019 voor tenminste 4 maanden Je hebt HBO/WO niveau Je bent proactief, hebt een 'hands-on' mentaliteit en bent nauwkeurig. Je gaat accuraat en betrouwbaar met alle gegevens om Je bent leergierig en vooral nieuwsgierig en je wil het beste uit jezelf halen Je laat graag goede resultaten zien en bent oplossingsgericht Je bent handig met computersystemen, hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je bent sociaal

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf is een toonaangevende verhuurorganisatie voor eigenaren met woningen in de Randstad. Wij hebben het laatste decennium een groot en solide netwerk opgebouwd bestaande uit internationale ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Andere stages bij dit bedrijf

Nu solliciteren »