Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Rotterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Zoek jij een stage waarbij je daadwerkelijk iets kan neerzetten? Zoek jij een uitdaging in plaats van een dagbesteding? Een uitdaging waarin je in korte tijd veel ervaring opdoet die jouw CV eruit doet springen. Bij ons ben jij op het juiste adres.

dit bedrijf is een nieuw onderdeel van een volwassen familiebedrijf. Een snelgroeiende internationale scale-up in industriële chemie producten en oplossingen. Veel van onze producten gaan naar of komen uit vroeg opkomende economieën wereldwijd. Nu er een serie nieuwe producten gelanceerd wordt en een aantal nieuwe afzetmarkten betreden worden is deze Business Unit zelfstandig gemaakt. Om de groei van de afgelopen jaren te evenaren zijn we op zoek naar verschillende nieuwe teamleden. Waaronder een stagiaire Marketing & Distributie die zich gaat richten op onze Europese distributie en marketing van haven tot zakelijke eindklant.

Als stagiaire marketing en distributie ben je bezig met campagnes om klanten aan te trekken, de behoefte van de klant in kaart te brengen, het beleveren van die klanten goed uit te voeren en tijdens en na elke transactie customer service te leveren.

Je zult meewerken aan marktonderzoek om geïnformeerde digitale marketing campagnes op te zetten. Je helpt die campagnes te monitoren, aan te passen en de follow-ups in goede banen te leiden. Intussen hou je alles goed bij zodat wij kunnen evalueren en leren. Je zult ondersteunen bij de invoer van producten vanuit de haven en productielocaties naar onze opslaglocaties en van daaruit meewerken aan de uitlevering van producten naar de eindklant.

Tijdens je stage zul je leren werken met een CRM systeem, meewerken aan marketing content op onze websites, social media, e-mail marketing en Google Ads campagnes. Daarnaast zul je ervaring opdoen met warehouse management en wegtransport binnen Europa. Je zult ons helpen vanuit de klantbehoefte nieuwe distributielocaties en markten in kaart te brengen en selecteren.

Wij bieden

Een interessante (werk)ervaring binnen een gezellig, informeel team van professionals waar je een tastbare bijdrage kunt leveren. Marktconforme stagevergoeding. Zolang Corona heerst zul je een flink deel van de stage remote of thuis werken.

Wij vragen

Een commerciële, communicatie of product/marketing student, met de volgende eigenschappen: Enthousiast, zelfstandig, ambitieus, assertiviteit, leergierig en ondernemend.

  • Kennis van SEO, SEA en online marketingcampagnes;
  • Uitstekende beheersing van Microsoft Office inclusief Excel;
  • Jij spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels (andere Europese taal is een pre);
  • Minimaal een stage van 5 maanden en 32 uur per week;
  • Ervaring/Affiniteit in Chemie is een pre;
  • Ervaring met websitebeheer/WordPress is een pre.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren