Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marketing/e-commerce stage bij Dierenapotheek.nl in Amsterdam! Met veel mogelijkheden en verantwoordelijkheden!

Functie Commercieel/Marketing Intern
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking op basis van 40 uur

Taakomschrijving

Wij zoeken een marketing/e-commerce stagiaire! dit bedrijf is dé online dierenapotheek van Nederland. Met een team van jonge mensen zetten we ons dagelijks volop in om honderden klanten en hun huisdieren, te voorzien van bestellingen! Momenteel groeien wij enorm, waardoor er in augustus 2020 een nieuwe webshop wordt gelanceerd. Ook gaan we 1 september online in heel Duitsland! Al deze nieuwe dingen zorgen ervoor dat er op veel gebieden nieuwe uitdagingen zullen zijn. Wij willen graag via Instagram en Facebook op een vernieuwende manier in contact komen met onze klanten in Nederland, België en Duitsland. Hier ligt een taak voor jou. Neem gerust een kijkje op Instagram (dierenapotheek.nl) en op onze Facebook pagina.

Tijdens deze stage leer je alles over E-commerce. De focus ligt hierbij onder andere op sales, social media, online marketing en de wereld achter Google. Hiernaast draai je volledig mee in het operationeel runnen van een webshop die enorm aan het groeien is en verschillende mogelijkheden biedt aan iemand die zich keihard wilt inzetten! Ook zijn wij bezig met het opzetten van een eigen label. Onderzoek en uitvoering mogelijkheden genoeg! Wij zoeken nog 1 stagiair die kan starten per 1 september. Solliciteer dan ook snel.

Werkzaamheden

  • Online Marketing
  • Google optimalisatie
  • Analyseren van marketing activiteiten
  • Optimaliseren webshop

We zijn een jong, creatief en hecht team waarin nieuwsgierigheid, verantwoordelijkheid en groei voorop staan. We zijn op zoek naar een enthousiaste werknemer die ons team komt ondersteunen en die alle ins en outs van e-commerce wilt leren kennen! 

Geen dag is hetzelfde bij ons! Kom jij ons team versterken?

Hierbij een stukje van een van de huidige stagiaires:

Floor, Hva - Creative Business:

Stage lopen bij dierenapotheek.nl is super leerzaam en leuk! Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en inspraak in wat je leuk vindt en wilt leren. Ook is er een fijne en open werksfeer. Elke dag is anders, je krijgt veel verschillende taken. Hierdoor wordt het nooit saai!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren