Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marketingstage bij een juridische uitgeverij

Functie Marketeer (stage)
Education level HBO, WO
Location Den Haag
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wij zijn met spoed op zoek naar een doortastende zelfstandige student van een commerciƫle opleiding op HBO-niveau voor een brede uitdagende stage met afstudeeropdracht. Je werkt in een dynamische omgeving waarin wij als sterk groeiende uitgeverij de markt van advocatuur, overheid en opleidingen op een innovatieve en slagvaardige manier trachten te veroveren. Als uitgever van het Advocatenblad en de Boom Basics hebben wij in korte tijd een grote naamsbekendheid opgebouwd en willen dat middels een imago-onderzoek verder uitbouwen en optimaliseren. Daar ligt een leuke taak voor jou als stagiair!

Werkzaamheden

  • Marktonderzoek en schrijven van marketing-/salesplannen, Verzorgen van marketingcampagnes, commerciĆ«le teksten schrijven, social media, databasebeheer, data-analyse.

Gewenste profiel

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ervaring met marktonderzoek, vlotte pen, gestructureerd en planmatig, zeer zelfstandig en initiatiefrijk, communicatief sterk.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Dit bedrijf bestaat uit Boom Juridische uitgevers, Boom bestuurskunde, Boom criminologie en Eleven international publishing.

De uitgeverij is actief op diverse vakgebieden zowel op papier als d...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »