Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Marktonderzoek stage

Functie Stagiair(e) Marktonderzoek
Opleidingsniveau HBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 1

Taakomschrijving

Voor onze relaties wikkelen wij schades af in de buitenruimte. Denk hierbij aan schade aan lichtmasten, verkeerslichten, bomen, en schade aan het wegdek.

Ook wikkelen wij al jaren aansprakelijkstellingen gericht aan de gemeente (als wegbeheerder) af voor enkele van onze klanten. Ons doel is om voor dit product, de WA-Service module, dit jaar minstens 4 nieuwe klanten binnen te halen.

Om dit doel te kunnen behalen en om een duidelijk beeld te krijgen wat er in deze markt speelt willen we een onderzoek doen. hiervoor zijn wij op zoek naar een stagiaire.

Het onderzoek splitst zich in een marktonderzoek en een advies.

Het Marktonderzoek:

Jij helpt ons door het in kaart brengen wie er bij gemeenten wettelijke aansprakelijkstellingen behandelen, hoeveel aansprakelijkstellingen die gemeente per jaar ongeveer ontvangt, waar zijn zij verzekerd, wat het eigen risico is.

Maar ook de vragen als: doet u aan preventie, hoe wordt de kennis up tot date gehouden, waar lopen behandelaren tegen aan bij behandeling, hoe staan zij tegenover uitbesteding van de aansprakelijkstellingen en of zij trends zien in de markt zouden wij graag beantwoord zien.

Het Advies:

Vanuit het marktonderzoek verwachten wij:

  1. Een concreet advies met betrekking tot hoe gemeenten de wettelijke aansprakelijkstellingen behandelen, hoe zij zijn verzekerd en wie de contactpersonen zijn (voor eventuele toekomstige gesprekken).

  2. Een beschrijving van ontwikkelingen die gemeenten waarnemen inzake aansprakelijkstellingen.

Jij bent in staat om, in een tijdsbestek van circa 3 maanden dit marktonderzoek voor ons te verzorgen. Wij stellen ons voor dat dit wordt uitgevoerd in de vorm van een enquĂȘte in combinatie met telefonische interviews.

Wij verwachten dat je zelfstandig vorm kan geven aan deze opdracht. Binnen dit bedrijf krijg je iemand aangewezen die jou helpt de opdracht scherp te formuleren en op zie je kan terugvallen wanneer nodig.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren