Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Marktonderzoekstage bij Nanny Service Nederland, Haarlem

Functie Stagiaire marktonderzoeker
Education level HBO
Location Haarlem
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Achtergrondinformatie bedrijf: dit bedrijf is een professioneel bemiddelings- en begeleidingsbureau voor Nanny's en ouders. Wij bieden professionele kinderopvang aan huis, voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een student met hbo werk- en denkniveau die zelfstandig een onderzoek kan verrichten. Je bent initiatiefrijk en analytisch. Daarnaast is kennis rondom de arbeidsmarkt en/ of affiniteit met kinderopvang en Nanny’s een grote pre.

Vacature: Lijkt het je leuk om in de huid van de Nanny te kruipen? Ga jij het gat in de Nanny-markt vinden waardoor wij sneller geschikte Nanny’s kunnen vinden? Dan hebben wij een interessante afstudeerstage voor jou!

Je zal aan de slag gaan met het uitvoeren van een marktonderzoek. Hierbij zal jij onderzoek gaan doen naar de wereld van de Nanny’s. Wat zoeken de Nanny’s in een baan? Hoe zoeken zij naar een baan en hoe kunnen wij onszelf nog beter zichtbaar voor ze maken? Hoe trekken concurrenten Nanny’s aan en hoe aantrekkelijk is ons imago voor hun? Kortom, een erg leuke en uitdagende afstudeeropdracht waarbij je veel kunt leren.

Wat hebben wij jou te bieden? Vanuit huis of vanuit ons gezellig kantoor in Haarlem kan je zelfstandig aan de slag met je afstudeeropdracht. Wij zullen met je meedenken, je begeleiden en informeren waar nodig. Het is mogelijk dat voorstellen direct kunnen worden doorgevoerd waardoor jij direct de resultaten van jouw onderzoek ziet. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Ben jij de stagiaire die we zoeken? Mail dan je cv en een motivatie naar werkenbij@nannyservicenederland.nl t.a.v. Marenne Baas

Startdatum en stageduur: in overleg

Werkzaamheden

  • Onderzoek, communicatie, marketing, PR, Werving & Selectie

Gewenste profiel

  • Kennis rondom de arbeidsmarkt en/ of affiniteit met kinderopvang en Nanny's is een grote pre
  • Woonachtig omgeving Haarlem
  • Commercieel en ondernemend ingesteld
  • Analystisch
  • Goed onderlegd in de Nederlandse taal

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »