Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

MBO meewerkstage Graphic Communication

Functie Stagiair(e) Graphic Communication
Opleidingsniveau MBO
Locatie Breda
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Afhankelijk van opleidingsniveau en aantal uren

Taakomschrijving

DE AFDELING COMMUNICATION & INTERIOR DESIGN

Een winkel die inspireert met nieuwe woonideeën, dat is dit bedrijf. Effectieve communicatie is voor ons allesbepalend. Binnen het dit bedrijf concept produceren we een mix van communicatiemiddelen voor de winkel en werken we met verschillende materialen en toepassingen. Plannen is belangrijk, want er zijn veel verschillende werkzaamheden op het gebied van communicatie. Zoals de productie en verzorging van grafische communicatie in en om de winkel en het adviseren van je collega’s. Instore communicatie verzorgt in samenwerking met andere afdelingen zoals Sales, Interieur Design, Visual Merchandise, Customer Relations, Logistiek, HR en Safety alle grafische communicatie in de store.

JE KENNIS EN ERVARING

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en ernaar uitkijkt om jezelf en dit bedrijf verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: - Je bent een student(e) Mediavormgeving of iets vergelijkbaars; - Je hebt ervaring met Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator; - Je schrijft foutloos Nederlands, hebt oog voor detail en steekt graag de handen uit de mouwen.

WE BIEDEN JE

· Een meewerkstage op de afdeling Communication & Interior Design bij Instore Communicatie. Het werk vindt plaats binnen de kaders die er zijn van het dit bedrijf concept. Op de vestiging produceren we heel veel zelf. Dat betekent dat dit ook dit een belangrijk onderdeel zal zijn van je werkzaamheden. Dit zal je kennis brengen over de complexiteit van communicatievraagstukken en de juiste toepassingen en uiteindelijke implementatie in de winkel. · Inzicht in retail instore communicatie · Leren werken binnen een concept· Kennis van verschillende media · Leren werken met verschillende materialen en toepassingen · Je leert samen te werken met verschillende partijen die deelnemen aan projecten. · Je leert planmatig werken. · Bij dit bedrijf vinden we het belangrijk dat jij jouw ontwikkeling centraal stelt, er zal dan ook tijd zijn om te werken aan je stageverslag.

Werkzaamheden

  • DTP
  • Grafische vormgeving
  • Signmaking
  • Produceren van media-uitingen
  • Uitvoeren van communicatiestrategie
  • Meedenken met communicatievraagstukken

Gewenste profiel

  • Kennis van Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator
  • Opleiding Mediavormgeving of vergelijkbaar

Wat bieden wij

  • Stagevergoeding

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren