Online automotive stage bij dit bedrijf in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 9 - 26 weken 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    € 250 per maand
Taakomschrijving

Heb jij een passie voor automotive en ken je jouw weg online? Wel eens van … en … gehoord? Weet je het verschil tussen een AMG en een M-pakket? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Werk samen met ons op kantoor in Oud-West, vlakbij het Vondelpark in Amsterdam. Met een jong en enthousiast team van vijftien medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 30 jaar. Dagelijks verse lunch op tafel, elke donderdagmiddag sporten met een personal trainer bij de buren van BodyTime én op vrijdagmiddag (met mooi weer) de (kantoor)boot op! dit bedrijf serviced 750 bedrijven die in totaal 250.000 voertuigen, onderdelen en banden Europees adverteren en doorplaatsen op Ebay Classifieds, zoals …, … en …. Dit bedrijf draagt bij aan duurzaamheid door circulariteit te stimuleren via de inzet van software om zo hergebruik van onderdelen en levensverlenging van voertuigen te stimuleren.

Werkzaamheden

Werkzaamheden bij dit bedrijf zijn heel divers. Dat is ook het leuke van deze functie. Webshops bouwen, klanten benaderen, processen optimaliseren, het doen van aanbevelingen en content creëren via social media; je krijgt een inkijkje in verschillende processen en heb daarbij een helicopterview. Kun jij je vinden in deze werkzaamheden en ben je enthousiast over ons bedrijf? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Gewenste profiel

Je bent commercieel vaardig, collegiaal en hebt een rijbewijs. Verder zijn je kwalificaties afhankelijk van je studie en opdracht. Heb je talent, ambities en potentie? Dan komen we graag met je in contact!

Wat bieden wij

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard. Verder staat er elke dag een verse lunch voor je op tafel.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Autobranche
  • Klein (10-49)
  • Amsterdam, Nederland