Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Mbo/hbo stages verkoopkantoren Noord Holland

Functie Mbo/hbo stages verkoopkantoren Noord Holland
Opleidingsniveau MBO
Locatie Amsterdam
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Locatie: Verschillende locaties in Nederland

mbo stage verkoopkantoor

Ons verkoopkantoor is een dynamische plek voor handel. De hele dag door hebben we contact met vele soorten klanten en gaan er technische producten in en uit. Hier valt veel te leren!

Als mbo stagiair draai je mee in ons servicecentrum. Dit is een soort winkel waar dagelijks honderden klanten komen. Het is belangrijk dat producten en aanbiedingen goed in de winkel te zien zijn en dat de voorraad is aangevuld. Dus je weet straks alles van voorraadcontrole, nulvakkencontrole, retouren en reparatie- en serviceafhandeling. Je leert van ervaren collega’s hoe je klanten adviseert over de aankoop van de juiste technische producten. Na een inwerkperiode ben je in staat zelf aankopen te verwerken in het systeem en maak je de bonnen in orde. Voor de telefonische contacten met klanten hebben we een afdeling verkoop binnendienst. Daar kan je zien hoe we offertes opmaken, orders verwerken en hoe de orderstroom loopt.

Als je vanuit je opleiding een opdracht hebt voor een onderzoek kijken we samen naar hoe deze het beste kan worden uitgevoerd.

Wil je meer leren van een professionele marktleider, reageer dan snel! Kijk welke vestiging bij jou in de buurt zit!

Meer informatie: Neem voor meer informatie over deze vacature contact op met Barbara van Veenendaal (arbeidsmarktcommunicatie & recruitment) te bereiken op 020 - 545 04 26.

Solliciteren kan door te klikken op deze link!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren