Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Media Stage New Skool Media

Functie Redactie of Marketing stage
Education level HBO, WO
Location Amsterdam-Duivendrecht
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking De vergoeding die je ontvangt is vastgesteld volgens de officiële richtlijnen van New Skool Media: €350 bruto voor een HBO student o.b.v. een 36-urige werkweek.

Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in de media? Dan is dit je kans! dit bedrijf is dé multimediale uitgever die Nederlanders met gemeenschappelijke interessegebieden, passies en hobby’s met elkaar verbindt met de beste artikelen en mooiste belevenissen. Bij ons draait alles om special interest. Onze merken staan voor een optimale balans in vorm en inhoud, urgentie en verdieping, journalistiek en esthetiek en vooral heel veel plezier.

Gewenste profiel

  • Je bent ondernemend & creatief en zorgt ervoor dat je werkzaamheden zorgvuldig gebeuren. Je houdt van aanpakken, durft verantwoordelijkheid te nemen en toont initiatief.
  • Je bent proactief en professioneel, enthousiast en leergierig. We zoeken iemand met een flexibele werkhouding en (heel belangrijk) een goed gevoel voor humor.
  • Daarnaast ben je communicatief vaardig & kun je tegen een stootje.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Newskool Media is een multimediale uitgeverij in Amsterdam van consumentenmedia, die haar doelgroep via tijdschriften, websites en evenementen bereikt. Tevens is dit bedrijf marketingpartner voor o...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »