Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meebouwen aan de merken van Red Data

Functie (online) marketing stagiair
Opleidingsniveau HBO, WO
Locatie Den Haag
Dagen per week 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

De afgelopen tijd heeft dit bedrijf diverse interessante producten en diensten ontwikkeld die rijp zijn voor de markt.

Het ontwikkelen van deze producten en diensten heeft ervoor gezorgd dat wij onszelf nog niet naar buiten toe hebben kunnen profileren. Daar zijn we nu klaar voor!

Daarom zijn we op zoek naar meerdere online en/of social media marketeers die ons meehelpen onze marketing doelstellingen te behalen.

Werkzaamheden

  • Marketing
  • Social Media
  • Content creeren
  • Marketing Anlyses doen

Wat bieden wij

  • Marktconforme stagevergoeding
  • Gezellige omgeving
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Den Haag of Almere

Werkervaringstage (HBO / WO): Voor twee producten moeten een aantal doorlopende Social Media Marketing acties gedaan worden. Samen met de personen die intern verantwoordelijk zijn voor Marketing & Sales bepaal je welke acties uitgevoerd kunnen worden en wat de targets zijn. Voor meer informatie over de producten kun je kijken op: www.sodaweb.nl www.haagsefeiten.nl

Afstudeerstage (HBO): Voor Red Data moet er een duidelijke lijn uitgezet worden waarmee we de komende jaren onszelf op het internet en via social media willen profileren. Wij zijn op zoek naar een afstudeerder die ons kan helpen deze strategie uit we werken en de eerste stappen te zetten. Voor meer informatie over Red Data kun je kijken op www.reddata.nl.

Afstudeerstage (HBO/WO): Voor onze nieuwe startup hebben we iemand nodig die de marketingcommunicatie strategie vertaald naar een online strategie (zowel online marketing als social media). Hiervoor hebben we een topper nodig die strategisch na kan denken en uitwerken, maar ook direct de strategie kan omzetten naar acties!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren