Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meeloopstage - Afdeling Online Marketing

Functie Stagiair(e) Marketing
Opleidingsniveau HBO
Locatie Hoofddorp
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Wie zijn wij? Eventim Nederland is één van de grootste en meest veelzijdige ticketingorganisaties van Nederland met het breedste aanbod aan live-entertainment. Zo kun je bij ons terecht voor tickets voor The Lion King, Ladies of Soul, Kensington, George Ezra, maar ook voor festivals als Best Kept Secret en evenementen als TT Assen.

In welk team kom je te werken? Ons marketingteam bestaat uit een e-commerce manager en drie online marketeers. Wij ondersteunen producenten actief bij de marketing en promotie van hun evenementen. Dit doen wij o.a. door het inzetten van onze website, e-mailmarketing, de diverse social media, databasemarketing en online advertising. Ook gaan we regelmatig de persevents van producenten af om daar verslag van te doen.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een enthousiaste stagiair die ons team vanaf september 2019 kan ondersteunen. Als stagiair ben je een belangrijk onderdeel van ons online marketingteam. Je houdt je onder meer bezig met: - Verzorgen van e-mailcampagnes; - Contentmanagement van de website; - Het schrijven van teksten; - Het bijhouden van de Eventim blog; - Meedenken over de marketingcampagnes; - De activiteiten en werkzaamheden op locatie bij een evenement.

Wat vragen we van jou? - Je volgt een relevante hbo-opleiding (studierichting Marketing / Communicatie) en je zit op dit moment in je derde of vierde jaar van je studie; - Photoshop is voor jou bekend; - Kennis van HTML en Illustrator is een pré; - Je bent leergierig, enthousiast, creatief en proactief; - Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; - Wanneer je affiniteit hebt met musicals, concerten en evenementen maak je het plaatje compleet!

Wat kan je van ons verwachten? Uiteraard ontvang je een marktconforme stagevergoeding en worden je reiskosten vergoed. Nog belangrijker is dat wij een gedreven en relaxte werksfeer hebben en vooral hele leuke collega’s. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar, want ons kantoor is gevestigd in het centrum van Hoofddorp.

Enthousiast geworden? Reageer dan meteen en kom ervaring opdoen in een leuke, dynamische en informele ticketingorganisatie! Stuur je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar hr@eventim.nl t.a.v. Wendy Baars, HR Officer, o.v.v. “Stageplaats Marketing ”

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren