Stageplaza.nl maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een betere gebruikerservaring. Zie ons cookiebeleid. Sluiten
Bel gratis 0800 44 55 660
Nu solliciteren »

Meeloopstage Marketing & Communicatie

Functie Marketing & Communicatie Assistent
Education level HBO
Location Doorn
Dagen per week 4
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 12 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking in overleg
Huidig opleidingsjaar 2

Taakomschrijving

De dit bedrijf is een marketing- en netwerkplatform voor zelfstandige communicatieprofessionals. De aangesloten professionals hebben allen hun eigen adviesbureau. Bij ons delen zij hun kennis, kunde en klantenkring, en via de website kunnen bedrijven rechtstreeks in contact komen met de aangesloten ondernemende professionals.

Werkzaamheden

  • de organisatie van netwerkbijeenkomsten en workshops, marketingacties (nieuwe media), relatiebeheer, websitebeheer etc.

Gewenste profiel

  • Ben jij in staat om creatief mee te denken, proactief, zelfstandig, vrolijk, ondernemend, hulpvaardig, nauwgezet en flexibel?
  • En ben je commercieel, heb je organisatietalent, goede beheersing van de Nederlandse taal, handig met Word, Excel, PowerPoint?
  • Dan zoeken wij jou: een student Communicatie, woonachtig in de omgeving Utrecht/Utrechtse Heuvelrug.

Wat bieden wij

  • Wij bieden een leerzame, professionele werkomgeving in een gezellige, informele sfeer.
  • Een innovatieve, jonge organisatie die volop in ontwikkeling is, waardoor je veel ruimte krijgt om een eigen visie en idee├źn in te brengen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

De dit bedrijf is een marketing- en netwerkplatform voor zelfstandige communicatieprofessionals. De aangesloten professionals hebben allen hun eigen adviesbureau. Bij de dit bedrijf delen zij hun k...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »