Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meeloopstagiair(e) Content Marketing (Eatertainment)

Functie Meeloopstagiair(e) Content Marketing (Eatertainment)
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Breda
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Ben jij een expert op het gebied van social media en zijn Adobe programma’s Illustrator, InDesign en Photoshop voor jou ‘piece of cake’? Ben je op zoek naar een stage waarbij je deze skills in de praktijk kunt brengen? Dat treft! Wij zoeken namelijk een meeloopstagiair(e) voor Eatertainment; hét platform voor kookdemo’s, proeverijen, recepten en workshops met de tofste merken! Onder begeleiding draag jij actief bij aan het beheer van Eatertainment.

Wat jij als Eatertainment stagiair(e) doet? Je zal veelal operationeel bezig zijn en helpen met het schrijven van copy, maar bijvoorbeeld ook het aantal volgers uitbouwen van online kanalen als Instagram. Daarnaast help je mogelijk met het opzetten en uitbouwen van nieuwe social media kanalen. Jij bent degene die op de hoogte is van de laatste food en social trends en je houdt mede overzicht over de Eatertainment agenda. Daarnaast denk je mee in de social media marketing strategie van het online Eatertainment platform.

Wie wij zijn: Eatertainment is een initiatief van Young Perfect. Wat, waar en hoe we boodschappen doen verandert: we zijn altijd online, onderweg, laten bezorgen of eten buiten de deur. We willen gepersonaliseerde oplossingen. Sneller, flexibeler en passend bij onze behoefte! Eatertainment is een nieuw platform dat inspeelt op deze ontwikkelingen en jou centraal stelt. Onze missie is om van boodschappen doen entertainment te maken. We combineren hierbij online inspiratie met lokale winkelbeleving. Zo organiseren we onder andere workshops en proeverijen in jouw favoriete winkels. Van feestelijke gerechten tot een knutselmiddag met je kinderen. Via Eatertainment vind je lekkere maaltijdoplossingen om zelf thuis te maken, leuke acties, kookdemo’s bij jou in de buurt en meer

Gewenste profiel

 • Vanaf januari/februari 2021 beschikbaar voor een periode van ca. 4-5 maanden
 • Een echte ‘creatieve duizendpoot’ met een breed interessegebied;
 • Flexibel, hands-on en initiatiefrijk – jij steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Kennis en ervaring met Adobe programma’s Illustrator, InDesign en Photoshop;
 • Communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
 • Affiniteit en eventueel al wat ervaring met marketingcommunicatie (in de breedste zin van het woord).
 • Je bent niet weg te slaan van social media
 • Je wordt enthousiast van on- en offline advertising in de retail/FMCG branche
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van social & food

Wat bieden wij

 • Een passende stagevergoeding.
 • Goede begeleiding op de werkvloer en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Super betrokken en enthousiaste collega’s die van aanpakken weten!
 • Een plekje binnen ons Activation Lab met glijbaan, Candy Store en Kookstudio.
 • Een gezellig team bestaande uit een Business Unit Manager, Online Strateeg, Social Media Specialist, Content Marketeer en een Projectmanager.
 • Toffe vrijdagmiddagborrels. Iedere week? Ja, iedere week!

Young Perfect is hét shopper en activatiebureau van Nederland. Niet overtuigd? Vraag het maar eens aan één van onze toonaangevende opdrachtgevers, waaronder FrieslandCampina, Albert Heijn en Coca-Cola. Jaarlijks verzorgen wij duizenden winkeldemonstraties, met als key to our success: onze merkambassadeurs. Wij brengen beleving in de supermarkt. Samen met onze klanten bedenken, ontwikkelen en voeren wij bijzondere merkactivaties uit. Shoppers verrassen en de zintuigen prikkelen, is het doel. Een hogere omzet een logisch gevolg. Zie jij jezelf al helemaal bij ons zitten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina www.youngperfect.nl/vacatures/ en solliciteer! Meer weten? Neem dan contact op met Maaike via 076 520 29 33 of email.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren