Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meeloopstagiair(e) Marketing, Communicatie & Vormgeving

Functie Meeloopstagiair(e) Marketing, Communicatie & Vormgeving
Opleidingsniveau MBO, HBO, WO
Locatie Breda
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350

Taakomschrijving

Kun jij goed uit de voeten met Adobe programma’s Illustrator, InDesign en Photoshop? Bedenk jij graag creatieve oplossingen voor communicatievraagstukken én ben jij op zoek naar een plek waar je jouw kennis in de praktijk kunt brengen? Dat treft! Wij zoeken namelijk een meeloopstagiair(e) op het gebied van marketing, communicatie en vormgeving. Onder begeleiding draag jij actief bij aan de ontwikkeling van offline en online uitingen voor Young Perfect én onze toonaangevende opdrachtgevers.

Wat jij als Marketing, Communicatie & Vormgeving stagiair(e) doet? Easy! Je fungeert als rechterhand van onze Marketing & Communicatie Medewerker. Met jouw skills op het gebied van vormgeving, marketingcommunicatie én jouw creativiteit, vullen jullie elkaar perfect aan. Wat nou ‘3 musketiers’, met z’n tweeën houden jullie de marketingafdeling van Young Perfect draaiende!

Benieuwd hoe jouw werkdag er ongeveer uit komt te zien? Lees dan snel verder.

Je werkdag Woensdagochtend, half negen. Terwijl je collega’s rustig opstarten onder het genot van een kop koffie, ben jij alweer druk aan het knutselen in InDesign. Je houdt je bezig met het opmaken van een promotieflyer voor één van onze activatieconcepten. Een mooi middel om winkels een goed beeld te geven van dit concept, en hen natuurlijk over te halen om deze op hun winkelvloer te plaatsen.

De ochtend vliegt voorbij; het is alweer bijna tijd voor de lunch. Nadat je de flyer ter controle bij jouw collega hebt weggelegd, leg je de laatste hand aan een vormgevingsopdracht voor Jaap, de Managing Director. Hij heeft jou gevraagd om een vloersticker te ontwerpen voor een activatie die de week erop plaats zal vinden. Hierna schuif je aan bij de lunchtafel – eitje, iemand?

Gedurende de middag houd je je bezig met een fotografiebriefing. De week erna wordt namelijk een gaaf nieuw concept op de foto gezet bij een winkel in de buurt. Natuurlijk heb jij je al ‘opgeofferd’ om deze opdracht op locatie te begeleiden. Héél vervelend.

Je sluit de dag af met het uitwerken van een nieuwsbrief gericht aan onze merkambassadeurs. Je verwerkt hierin één van de interviews die je recentelijk hebt afgenomen bij een collega en verzamelt het juiste beeldmateriaal. Een geslaagde dag!

Gewenste profiel

 • Een echte ‘creatieve duizendpoot’ met een breed interessegebied;
 • Flexibel, hands-on en initiatiefrijk – jij steekt graag de handen uit de mouwen;
 • Vanaf september beschikbaar voor een periode van ca. 6 maanden;
 • Kennis en ervaring met Adobe programma’s Illustrator, InDesign en Photoshop;
 • Communicatief vaardig en commercieel ingesteld;
 • Affiniteit en eventueel al wat ervaring met marketingcommunicatie (in de breedste zin van het woord).

Wat bieden wij

 • Een passende stagevergoeding.
 • Goede begeleiding op de werkvloer en ruimte voor persoonlijke groei.
 • Super betrokken en enthousiaste collega’s die van aanpakken weten!
 • Toffe vrijdagmiddagborrels. Iedere week? Ja, iedere week!
 • Een dagelijkse lunchtafel vol verse, gezonde & gewoon lekkere producten.
 • Een plekje binnen ons Activation Lab met glijbaan, Candy Store en Kookstudio.
 • Befaamde Young Perfect feesten. Let’s party!

Young Perfect is hét shopper en activatiebureau van Nederland. Niet overtuigd? Vraag het maar eens aan één van onze toonaangevende opdrachtgevers, waaronder FrieslandCampina, Albert Heijn en Coca-Cola. Jaarlijks verzorgen wij duizenden winkeldemonstraties, met als key to our success: onze merkambassadeurs. Wij brengen beleving in de supermarkt. Samen met onze klanten bedenken, ontwikkelen en voeren wij bijzondere merkactivaties uit. Shoppers verrassen en de zintuigen prikkelen, is het doel. Een hogere omzet een logisch gevolg. Zie jij jezelf al helemaal bij ons zitten? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina www.youngperfect.nl/vacatures/ en solliciteer! Meer weten? Neem dan contact op met Roos of Joske via 076 520 29 33 of werving@youngperfect.nl.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren