Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren

Meewerk stagiair HRM

Functie Stagiair HRM
Opleidingsniveau MBO, HBO
Locatie Vlaardingen
Dagen per week 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor Access, Isolatie en Coatings. Tot onze services behoren steigerbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing, conserveren, asbestsanering en offshore services. BRAND is onderdeel van de Amerikaanse multinational Brand Industrial Services, Inc. (BrandSafway). De wereldwijde organisatie is actief in 30 landen en heeft ruim 32.000 werknemers in dienst in meer dan 350 locaties. Voor de Benelux organisatie van BRAND zijn circa 3.000 professionals werkzaam.

Wat ga je doen: Tijdens jouw stage kom je in aanraking met en ondersteun je bij vrijwel alle facetten van het HR-vak, waarbij te denken valt aan HR-administratie rondom de in-, door- en uitstroom van personeel, werving & selectie, training & ontwikkeling, beheren van mail en telefoon en overige HR-gerelateerde zaken.

Je zult hierbij geregeld in aanraking komen met Brand-collega’s van de verschillende afdelingen en vestigingen en onder onze begeleiding deel gaan uitmaken van ons HR-team.

Werkzaamheden

  • Training & ontwikkeling
  • Werving & Selectie
  • Administratie rondom in- door- en uitstroom van personeel
  • Beheren van mail en telefoon
  • Overige HR-gerelateerde zaken.

Is deze stage iets voor jou? Wil je laten zien wat je kan en word je enthousiast van het bovenstaande profiel, stuur dan je motivatiebrief en cv vóór 30 augustus 2019 naar ons via e-mailadres: WSEWNATH@BRANDSAFWAY.COM Kijk voor meer informatie op www.beis.com/nl/of neem contact op met Weena Sewnath, via 010-4455463

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Nu solliciteren