Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Meewerkstage bij Experience Gifts

Functie Commercieel medewerker
Education level HBO
Location Huizen
Dagen per week 5
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Werkervaring
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Onbekend
Huidig opleidingsjaar 3

Taakomschrijving

Experience Gifts is een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van Experience Gifts, waar belevenissen in de vorm van een kadobon worden aangeboden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Huizen.

Bij onze activiteiten moet u denken aan Vliegcursussen, Ballonvaren, Skydiven, Lamborghini rijden, Helikoptervliegen en nog veel meer spectaculaire activiteiten, die zowel op de zakelijke als op de particulieren markt gericht zijn. Onze diensten worden zowel in Nederland als in Belgi├ź aangeboden.

Experience Gifts werkt al vele jaren met stagiaires en biedt dan ook verschillende stageplaatsen aan op bijvoorbeeld de afdelingen Verkoop, Klantenservice of Marketing. Voor deze afdelingen hebben wij diverse stageopdrachten voor zowel afstudeer- als meewerkstages.

Experience Gifts is een jonge, dynamische organisatie op het gebied en biedt verschillende activiteiten aan in de vorm van kadobonnen, incentive dagen en publieksevenementen. Onze webshops bieden een heleboel diverse belevenissen aan ter land, ter zee en in de lucht.

Voor onze vestiging in Huizen zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die ons wil ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden.

Ben je geïnteresseerd in een uitdagende functie binnen een snel groeiend, jong en dynamisch bedrijf? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Werkzaamheden

  • Assisteren bij marketingactiviteiten.
  • Telefonisch afhandelen van inkomende gesprekken op zowel Sales- als Klantenserviceniveau.
  • Afhandelen van aanvragen voor cadeaubonnen en deelname aan activiteiten.
  • Verzorgen van cadeaubonnen; invoeren en verwerken van gegevens en het aftersalestraject.
  • Versturen van mailings.
  • Tijdens activiteitendagen en evenementen assisteren op locatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Wij zijn een evenementenbureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en verkopen van diverse belevenissen. Er zijn meerdere webshops onder de vlag van ons bedrijf, waar belevenissen in de vorm ...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »